Πρεμιέρα έκανε χθες η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και όπως ήταν φυσικό η τηλεοπτική της επανεμφάνιση ανακάτεψε την τράπουλα της τηλεθέασης στη μεσηριανή ζώνη.

Μετά από τρεις μήνες η Ελένη είπε και πάλι το πρώτο της «καλησπέρα» στον κόσμο με καλεσμένους την Ντέπυ Γκολεμά που σχολίασε την τηλεοπτική επικαιρότητα, τον Αντώνη Σρόιτερ που εξομολογήθηκε πώς νιώθει περιμένοντας τον ερχομό του πρώτου του παιδιού και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Η ξανθιά παρουσιάστρια κατάφερε να σημειώσει μόλις 19,3%, ενώ σε άλλες εποχές τέτοια μέρα η Ελένη είχε «στο τσεπάκι» της τα 30άρια!

\"menegakinoumera\"

Πολύ καλύτερα τα πήγε βέβαια στα νεανικά κοινά, στα κοινά από 15-44 ετών, όπου και άγγιξε κατά μέσο όρο το 26,2% !

\"meletiego1\"

Την ίδια ώρα η Ελεονώρα Μελέτη κατάφερε να κρατηθεί σε ικανοποιητικά επίπεδα σε ότι έχει να κάνει και με το σύνολο και με τα νεανικά κοινά, μιας και το «Μελέτησέ το» στο σύνολο κινήθηκε στο 14,6%, ενώ στο 15-44 στο 15,8%.

Εκείνη που δεν τα κατάφερε να σταθεί στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων στους πίνακες τηλεθέασης λόγω της πρεμιέρας της Ελένης, ήταν η Χριστίνα Λαμπίρη και η εκπομπή της «Excellent», η οποία έφτασε το 7,0% στο σύνολο και το 5,4% στα νεανικά κοινά.

\"lampiriskai1\"

govastileto.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook