Για τουλάχιστον δύο μήνες θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ο Νταβίντ Θέρα, που είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.
Όπως ενημέρωσε επίσημα ο Πλατανιάς ο Ισπανός ακραίος αμυντικός όταν επιχείρησε να ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα δεν τα κατάφερε, λόγω προβλήματος στον αστράγαλο και έτσι υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση.
Η επίσημη ενημέρωση:
\”Εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες θα μείνει ο Νταβίντ Θέρα, ο οποίος υπεβλήθη σε αρθροσκόπηση. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής ακολουθούσε συντηρητική αγωγή το προηγούμενο διάστημα για την αντιμετώπιση προβλήματος τραυματισμού. Η κατάστασή του παρουσίασε βελτίωση, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα. Ωστόσο, όταν επιχείρησε να ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να κριθεί σκόπιμο, τελικά, να προχωρήσει σε αρθροσκόπηση.\”
Ατομικό ο Μοράλ

Όσον αφορά την προετοιμασία για το κρητικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη ξεκίνησε με τον Μοράλ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Η σχετική ενημέρωση:

\”Η προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα της ομάδας του Πλατανιά Χανίων, με αντίπαλο τον Εργοτέλη, το ερχόμενο Σάββατο στο Ηράκλειο, ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα.
Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη και των συνεργατών του στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε, με μοναδικό απόντα τον τραυματία Νταβίντ Θέρα και τον Τόνι Μοράλ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.
Η αυριανή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 5 το απόγευμα, στο Μάλεμε.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook