Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Αγίας Αικατερίνης, κάνει γνωστό στους μαθητές που κατοικούν στην Συνοικία Αγίας Αικατερίνης και στα γειτονικά Προάστια και φοιτούν φέτος στην Γ΄ Λυκείου, ότι ξεκινά την Δευτέρα 7/10/2013 και ώρα 8.30μ.μ., φροντιστήριο-προετοιμασία του μαθήματος των μαθηματικών.
Θα διδάσκει αφιλοκερδώς εξαίρετος και γνωστός μαθηματικός, με πολυετή διδακτική εμπειρία, μεταδοτικότητα και αποτελεσματικές διδακτικές μεθόδους. Παρέχονται σημειώσεις, βοηθητικό υλικό, τακτικά επαναληπτικά τεστ, ολοκληρωμένη προετοιμασία και ο αριθμός των μαθητών θα είναι περιορισμένος.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ και ΤΕΤΑΡΤΗ 8.30-9.30 μ.μ., στο ιδιόκτητο ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ του Συλλόγου, που βρίσκεται στην οδό Παγκόσμιας Ειρήνης 9, στη Συνοικία Αγίας Αικατερίνης και θα προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Δικαίωμα συμμετοχής στο φροντιστήριο, έχουν μόνο οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου: 
1) Που κατοικούν στη Συνοικία Αγίας Αικατερίνης (κατά προτεραιότητα) και εφόσον ο αριθμός δεν συμπληρωθεί, θα εγγραφούν και παιδιά των όμορων Συνοικιών. 
2)Που οι οικογένειές των αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Οι εγγραφές θα γίνονται στο ιδιόκτητο ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ του Συλλόγου, που βρίσκεται στην οδό Παγκόσμιας Ειρήνης 9, στη Συνοικία Αγίας Αικατερίνης, από την Τετάρτη 2/10/2013 μέχρι και την Παρασκευή 4/10/2013, από τις 7-8 μ.μ. Πληροφορίες τις ίδιες μέρες και ώρες στο τηλέφωνο 2810227570 κον Μηνά Γρ. Μαυροειδή.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας www.pssa.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook