Ένας Αμερικανός που απατούσε επανειλημμένως την πρώην γυναίκα του ορκίστηκε να την ξανακερδίσει, αλλά θα χρειαστεί κάτι περισσότερο από ένα “συγγνώμη”, ένα κουτί σοκολατάκια και μια ανθοδέσμη καθώς μάλλον του κάνει γυμνάσια…

Ο λόγος για τον Άιβαν Λίους, που υποχρεώθηκε από την… ευφάνταστη πρώην σύντροφό του, Σόνια Γκορ, να δεχθεί να ποζάρει στο προφίλ του στο Facebook με μια ταπεινωτική αυτοσχέδια επιγραφή που αναγράφει “απάτησα τη σύζυγό μου!!! (και ήταν άσχημη!!!)” μετά την τελευταία ερωτική του περιπέτεια της μιας βραδιάς.

Η Γκορ, υποσχέθηκε ότι θα δεχθεί πίσω τον εν διαστάσει σύζυγό της, εάν η φωτογραφία λάμβανε περισσότερα από 10.000 likes στο Facebook, κάτι που συνέβη, καθώς η επίμαχη φωτογραφία συγκέντρωσε πάνω από 14.000 likes.

Αλλά η κ. Γκορ φαίνεται ότι υπαναχώρησε από την υπόσχεσή της, αφότου και η υπόθεση πήρε δημοσιότητα, αναφέροντας ότι δεν την ξανακερδίσει μόνο γι\’ αυτό το λόγο.

“Για δύο ημέρες με δάκρυα στα μάτια μου προσπαθώ να καταλάβω πώς να εκφράσω με λέξεις το πόσο ευγνώμων είμαι για όλους όσοι με βοήθησαν να συγκεντρώσω τα 10.000 likes” έγραψε στο προφίλ του στο Facebook ο Αμερικανός.

“Απλώς θέλω όλοι να γνωρίζουν πόσο πολύ εκτιμώ την υποστήριξη και ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ!!!\” διακηρύσσει με φαινομενική αποφασιστικότητα ο άνδρας. Θα έχει άραγε “Ηappy End” αυτή η ιστορία ή θα έχουμε νέες… πόζες από τον κ. Λιούις στο Facebook;

\"Cheating

(Απάτησα τη σύζυγό μου!!! (και ήταν άσχημη!!!)

\"Ivan

(Το ζευγάρι σε, παλαιότερες, ευτυχισμένες στιγμές)

skai.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook