Με βρισιές και κλωτσιές προς κάμερες και δημοσιογράφους αντέδρασαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος λίγο μετά την απόφαση εισαγγελέων και ανακριτών για την αποφυλάκισή τους (δείτε εδώ).

Οι τηλεοπτικές κάμερες κατέγραψαν την προκλητική αντίδραση των δύο βουλευτών την ώρα της αποχώρησής τους από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, λίγη ώρα μετά την ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέων με την οποία, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης διακρίνεται να κλωτσά φωτογράφο που τραβούσε εκείνη την ώρα φωτογραφίες, ενώ έσπρωξε με το χέρι του οπερατέρ του Reuters και ενός ακόμη τηλεοπτικού συνεργείου. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αντιδρά εριστικά απέναντι σε δημοσιογράφους. Κατά την επιστροφή του από τον εισαγγελέα στη ΓΑΔΑ το Σάββατο εκστόμισε χυδαίες ύβρεις προς τους ρεπόρτερ, λέγοντάς τους «παλιολινάτσες… γ@@@ τα σπίτια σας».

Κατά την έξοδό του σήμερα από την Ευελπίδων και ο Ηλίας Παναγιώταρος εξαπέλυσε ύβρεις και απειλές κατά των δημοσιογράφων, φωνάζοντας «Τώρα θα δείτε σιχάματα».


Reuters: Απόφαση – έκπληξη η απελευθέρωση των τριών στελεχών της Χρυσής Αυγής

Για απόφαση – έκπληξη της ελληνικής δικαιοσύνης να αφήσει ελεύθερους τους τρεις εκ των τεσσάρων βουλευτών της Χρυσής Αυγής οι οποίοι απολογήθηκαν την Τρίτη και την Τετάρτη κάνει λόγο το πρακτορείο Reuters.

Το πρακτορείο αναφέρεται και στην υπερασπιστική γραμμή του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος δήλωσε «θύμα πολιτικής δίωξης».

Κατά το Reuters, η απόφαση «περιπλέκει τις κυβερνητικές προσπάθειες να πατάξει το συγκεκριμένο κόμμα μετά από τη δολοφονία, από υποστηρικτή του, νεαρού αντιφασίστα ράπερ το Σεπτέμβριο»

 Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγήςγια την δικαστική απόφαση

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή για την απόφαση των ανακριτών και εισαγγελέων

\”Με την σύμφωνη γνώμη ανακριτών και εισαγγελέων οι Συναγωνιστές βουλευτές Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Μίχος αφέθηκαν ελεύθεροι. Στον πρώτο επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση, ενώ στους δύο υπόλοιπους στέρηση εξόδου από την χώρα. Ο συναγωνιστής Γιάννης Λαγός κρίθηκε προφυλακιστέος, προφανώς για πολιτικούς λόγους, καθώς σύντομα θα αποδειχθεί πως δεν έχει καμία σχέση με το σαθρό και επιστημονικής φαντασίας κατηγορητήριο.

Γίνεται σαφές πως η Ελληνική Δικαιοσύνη αρνήθηκε να εκτελέσει το πολιτικό έγκλημα της κατοχικής κυβέρνησης των ξενόδουλων. Για περισσότερο από μία ώρα συσκέπτονταν οι δύο ανακριτές με τους δύο εισαγγελικούς λειτουργούς, προκειμένου να αποφασίσουν για την τύχη των τεσσάρων κατηγορουμένων.

Η αντισυνταγματική και πέρα κάθε έννοιας δικαίου σκευωρία της κυβέρνησης καταρρέει, μπροστά στον αστραφτερό όγκο της Αλήθειας και της κοινής λογικής. Τόσο η κυβέρνηση και τα κόμματα της κλεπτοκρατίας, όσο και οι επαγγελματίες ρουφιάνοι καναλιών, εφημερίδων και ραδιοφώνων, είναι υπόλογοι έναντι του Ελληνικού Λαού, τον οποίο βομβαρδίζουν εδώ και τέσσερις ημέρες με απίστευτα ψεύδη και συκοφαντίες κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Η Χρυσή Αυγή, δυνατότερη και πιο αποφασισμένη από ποτέ, θα συνεχίσει το νόμιμο Πολιτικό Αγώνα για την Ελευθερία του Λαού και της Πατρίδος μας, από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους εγχώριους υπηρέτες των ξένων! Η Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει, η Ελλάδα θα νικήσει!\”

με πληροφορίες από ethnos.gr/news247.gr/tanea.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook