Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το στυγερό έγκλημα που αποκαλύφτηκε χθες το μεσημέρι στην περιοχή του Μεταξουργείου με δράστη έναν 55χρονο άνδρα, ο οποίος κατακρεούργησε μέσα στην μπανιέρα του διαμερίσματός του την 31χρονη φίλη του. Ακόμη και οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που έφτασαν στην οδό Χίου 42 τα έχασαν όταν, μπαίνοντας στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου της πολυκατοικίας, αντίκρισαν το φρικτό θέαμα.

Μέσα στην μπανιέρα βρισκόταν το πτώμα της άτυχης 31χρονης Πετρούλας Τ., ενώ ο 55χρονος φίλος της Κώστας Σ. (ο οποίος φέρεται να πρωταγωνιστούσε στο παρελθόν σε αισθησιακές ταινίες) βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ, καθώς είχε καταναλώσει ψυχοφάρμακα και έδειχνε να τα έχει χαμένα. Οπως διαπιστώθηκε, είχε σκοτώσει τη φίλη του τουλάχιστον δύο ημέρες πριν και παρέμενε στο σπίτι σαν να μη συνέβαινε απολύτως τίποτα!

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής στην «Espresso», το βράδυ της περασμένης Κυριακής μια γυναίκα που προσέχει ηλικιωμένη ένοικο της πολυκατοικίας άκουσε σπαραχτικές φωνές.

«Επειδή ήταν γνωστό σε όλους μας ότι ο Κώστας αντιμετώπιζε χρόνια ψυχολογικά προβλήματα και ήταν περιστασιακός χρήστης ναρκωτικών, ανησυχήσαμε» αποκάλυψε μια από τις ενοίκους και πρόσθεσε: «Η γυναίκα έτρεξε και του χτύπησε την πόρτα. Ο Κώστας όμως, παρά τις επίμονες προσπάθειες, δεν άνοιγε. Ούτε την επόμενη ημέρα. Ετσι η γυναίκα πήρε τηλέφωνο τη μητέρα του, η οποία ήρθε σήμερα και άνοιξε το σπίτι. Οταν είδε τι είχε συμβεί, της κόπηκαν τα πόδια. Η ίδια ήταν που ενημέρωσε και την Αστυνομία».

Γύρω στις 12 το μεσημέρι στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου της οδού Χίου 31 έφτασαν άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ομονοίας.

Λίγα λεπτά αργότερα ο 55χρονος, καλυμμένος με ένα σεντόνι και συνοδευόμενος από αστυνομικούς, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ελπίς.

Εκεί, σε κατάσταση αμόκ άρχισε να απειλεί θεούς και δαίμονες και χρειάστηκε να του γίνει ηρεμιστική ένεση. Μάλιστα, λόγω της κατάστασης της υγείας του οι γιατροί του νοσοκομείου ήρθαν σε επαφή με ψυχιατρική κλινική προκειμένου να μεταφερθεί εκεί.

Την ίδια ώρα ο ιατροδικαστής που εξέταζε το πτώμα της άτυχης 31χρονης φέρεται να μέτρησε περισσότερες από 30 μαχαιριές! «Η γυναίκα είχε κυριολεκτικά σφαχτεί» είπε στην «Espresso» αξιωματικός της Ασφάλειας.

Ο 55χρονος άνδρας ήταν ιδιαίτερα γνωστός στη γειτονιά του με τα παρατσούκλια «Ο Κώστας ο Τζαζ» ή «Ο Κώστας ο Πορνοστάρ».

Οπως ανέφεραν οι κάτοικοι, δήλωνε περήφανος για το γεγονός ότι συμμετείχε σε ταινίες πορνό τη δεκαετία του \’70, ενώ σε κάποιους είχε δείξει και βιντεοκασέτες με τις εμφανίσεις του.

Τα τελευταία όμως χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και μπαινόβγαινε στα ψυχιατρεία. Μάλιστα λαμβάνει αναπηρική σύνταξη, αλλά λόγω του ότι τα χρήματα είναι λίγα, αναγκαζόταν να κάνει διάφορες δουλειές του ποδαριού.

Φίλοι του αποκάλυψαν ότι συζούσε εδώ και αρκετά χρόνια με μια γυναίκα, τη Μαρία, την οποία όμως ξυλοκοπούσε συχνά-πυκνά. Το καλοκαίρι φέρεται να γνώρισε στην πλατεία Βάθη την 31χρονη Πετρούλα Τ., χρόνια χρήστη ναρκωτικών ουσιών, την οποία έφερε στο σπίτι.

«Ως και πριν από 15 ημέρες ζούσαν και οι τρεις μαζί. Ομως, η Μαίρη δεν άντεξε άλλο και έφυγε» επισήμανε ένοικος της πολυκατοικίας και πρόσθεσε: «Πόσα να αντέξει και αυτή η γυναίκα…»

espresso.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook