Ακόμη μια ληστεία σε βάρος ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ και μάλιστα στις 8:30΄ το βράδυ, που ακόμα κυκλοφορεί αρκετός κόσμος έξω και οι πελάτες μπαινοβγαίνουν στο κατάστημα.

Όλα έγιναν χθες βράδυ, στον κεντρικό δρόμο της Μεγάλης Βρύσης, την οδό Στυλίδος, στο σούπερ μάρκετ \”ΒΕΛΑΩΡΑΣ\” .

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport τον άτυχο ηλικιωμένο βρήκε ένας πελάτης που μπήκε για να πάρει τσιγάρα.

Ήταν σχεδόν αναίσθητος μέσα στα αίματα πίσω από το ταμείο, στο σημείο που βλέπετε στη φωτογραφία. Είχε δεχθεί χτυπήματα στο πρόσωπο και στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο.

Το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει ήταν ότι τον λήστεψαν. Δεν ήταν σε θέση να πει στους αστυνομικούς, ούτε πόσοι ήταν οι δράστες, ούτε τι κρατούσαν, ούτε αν φορούσαν κουκούλες.

Ο 69χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου και νοσηλεύεται.

Η αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας χτένισε όλη την ευρύτερη περιοχή και έστησε αμέσως μπλόκα σε όλα τα κομβικά σημεία για τον εντοπισμό των δραστών. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει πολλές προσαγωγές, ωστόσο χωρίς να υπάρχει αποτέλεσμα.

Δείτε τι είπε στη κάμερα του LamiaReport ο γαμπρός του άτυχου ηλικιωμένου, που έπεσε θύμα των ληστών για δεύτερη φορά:

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ηλικιωμένος είχε πέσει θύμα ληστείας και πάλι τα περασμένα Χριστούγεννα. Τότε οι δράστες του είχαν στήσει καρτέρι και την ώρα που έκλεινε του επιτέθηκαν, τον έβαλαν μέσα στο βαν και αφού τον χτύπησαν, τον λήστεψαν (διαβάστε τη σχετική ανάρτηση)

Σύμφωνα με πληροφορίες η ληστεία των Χριστουγέννων εξιχνιάστηκε από την αστυνομία. Δράστες είναι δυο νεαροί ρομά από την περιοχή της Λαμίας.

LamiaReport.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook