Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων ξεκινούν τις επόμενες ημέρες, οι εργασίες ανακαίνισης του χώρου αυτής, όπου και θα δημιουργηθεί ένας νέος ελκυστικός και άνετος χώρος δημιουργικότητας και πρόσβασης στο Διαδίκτυο, με την ονομασία MEDIA Lab.

Ο χώρος αυτός θα δώσει ευκαιρίες δημιουργικής έκφρασης, κυρίως σε εφήβους, μαθητές, φοιτητές, νέους επαγγελματίες και ανέργους νέους, προσφέροντας υπηρεσίες που έχουν ως επίκεντρο τις νέες τεχνολογίες. Παράλληλα ποικίλες δράσεις θα αναπτύσσονται και θα υλοποιούνται στον εν λόγω χώρο με στόχο την προώθηση της άτυπης μάθησης, της καινοτομίας και της κοινωνικής δικτύωσης.

Το MEDIA Lab υλοποιείται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων στο πλαίσιο της συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής των Χανίων με το «Future Library» και με την αποκλειστική χρηματοδότηση του Ιδρύματος \”Σταύρος Νιάρχος\”.

Έτσι, εκ των πραγμάτων, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων, θα παραμείνει κλειστή από τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013 και για μικρό χρονικό διάστημα, μέχρι την αποπεράτωση των εργασιών και την αναγκαία επαναδιευθέτηση και τακτοποίηση του χώρου της.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων θα είναι στη διάθεση του κοινού μόνο για επιστροφές βιβλίων. Ζητάμε την κατανόηση του αναγνωστικού κοινού, διαβεβαιώνοντάς το για την παροχή αναβαθμισμένων και ποιοτικών υπηρεσιών με την επαναλειτουργία της Βιβλιοθήκης το συντομότερο δυνατόν.
Μείνετε συντονισμένοι!

Πληροφορίες για το MEDIA Lab: http://2013.futurelibrary.gr/medialab

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook