Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής και της 5ης ΕΜΑΚ βρισκόταν σε εξέλιξη καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας για την ανάσυρση της σορού ενός 58χρονου κυνηγού που βρήκε το θάνατο πέφτοντας σε γκρεμό βάθους 200 μέτρων, χτυπημένος ή τρομαγμένος από την εκπυρσοκρότηση του όπλου ενός φίλου του!
Η τραγωδία συνέβη την ημέρα έναρξης για το κυνήγι της πέρδικας σε μια δύσβατη περιοχή στην Μουργκάνα Φιλιατών, όπου οι τέσσερις φίλοι από τον Αρχάγγελο της Πρέβεζας είχαν πάει να κυνηγήσουν ορεινές πέρδικες. 
Όταν σηκώθηκε ένα κοπάδι, άρχισαν να πυροβολούν. Όμως, ο άτυχος άνδρας ή χτυπήθηκε από σκάγια στο κεφάλι ή τρόμαξε από πυροβολισμό που ρίφθηκε κοντά του, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει από τον βράχο στον οποίο ήταν ανεβασμένος!
Οι άλλοι τρεις κυνηγοί ειδοποίησαν με τα κινητά τους την Αστυνομία και στον τόπο του δυστυχήματος έφτασαν αστυνομικοί και δέκα πυροσβέστες από την Θεσπρωτία και δέκα άνδρες της ΕΜΑΚ από τα Ιωάννινα. 
Ωστόσο, η σορός του 58χρονου βρισκόταν σε μεγάλο βάθος και η επιχείρηση για την ανάσυρσή της ήταν δύσκολη και επικίνδυνη. Η νεκροτομή θα διευκρινίσει τα ακριβή αίτια του θανάτου του κυνηγού, που βύθισε στο πένθος το χωριό του και τους κυνηγούς της Ηπείρου καθώς ήταν ο δεύτερος που χάνει τη ζωή του από την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου.
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook