Το παρελθόν θα συναντήσει το παρόν και το μέλλον του Α.Ο. Χανιά, με τους \”μπλε\” να πραγματοποιούν, εν όψει του πρώτου εντός έδρας αγώνα για τη Football League με τον Φωκικό εκδήλωση για τους παλαίμαχους.
Η σχετική ανακοίνωση:
\”1) Η Π.Α.Ε. Α.Ο. Χανιά θέλοντας να τιμήσει τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας  ετοιμάζει εκδήλωση που θα «ξυπνήσει» μνήμες του παρελθόντος. Πιο συγκεκριμένα από το Σάββατο (5/10) θα υπάρχει στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς ένα από τα παλιά κλασικά λεωφορεία απ’ όπου θα υπάρχει και προπώληση εισιτηρίων. Το συγκεκριμένο λεωφορείο την Κυριακή το μεσημέρι θα ξεκινήσει με τους παλαίμαχους άσους του Α.Ο.Χανιά με προορισμό το Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων  εκεί που το παρελθόν θα συναντήσει την σύγχρονη ιστορία της ομάδας και θα παρακολουθήσει την εντός έδρας πρεμιέρα στην Football-League μετά από τρεις 10ετίες.

2) Τα μόνα εισιτήρια που υπάρχουν πλέον και μπορείτε να τα προμηθεύεστε από τα γραφεία της ομάδας μας Κυδωνίας 124  σε ημέρες και ώρες καταστημάτων είναι των 10 ευρώ για τις σκεπαστές θύρες 1 και 2. Ο περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων (80 σύνολο)  που είχε κυκλοφορήσει για την θύρα 3, έχει εξαντληθεί. 

Απαραίτητη διευκρίνιση, τα παιδιά έως και 12 ετών θα μπαίνουν στο γήπεδο δωρεάν (χωρίς θέση).\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook