Τουλάχιστον μια κλοπή και δύο απόπειρες είχαν διαπράξει τον τελευταίο μήνα σε διάφορες περιοχές της Καβάλας μια ανήλικη Ελληνίδα και δυο επίσης ανήλικοι Αλβανοί συνεργοί της. Οι δράστες δε συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν διέπραξαν και άλλες κλοπές.

Οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας οδήγησαν στα ίχνη της 14χρονης κοπέλας που αποδείχθηκε ότι είχε διαρρήξει ένα σπίτι στην πόλη της Καβάλας στις 23 Σεπτεμβρίου και είχε κλέψει διάφορα χρυσαφικά και μικρό χρηματικό ποσό. Στην πορεία της προανάκρισης αποκαλύφθηκε ότι η ανήλικη συνεργαζόταν με τους δυο Αλβανούς ηλικίας 17 και 15 χρόνων, ενώ και οι τρεις έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Οι δυο αλλοδαποί είχαν αποπειραθεί στις 10 Σεπτεμβρίου να διαρρήξουν το παγκάρι μιας εκκλησίας σε χωριό της Καβάλας χωρίς να τα καταφέρουν, αλλά την ίδια ημέρα διέρρηξαν και ένα κατάστημα στο οποίο όμως δεν βρήκαν κάτι να κλέψουν. Σε βάρος των τριών ανήλικων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κλοπή που υποβλήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook