Τέλος στη ζωή του καταπίνοντας ξυραφάκια επιχείρησε να δώσει το πρωί ένας λαθρομετανάστης που κρατείται στο Κέντρο Κράτησης Λαθρομεταναστών στην Ξάνθη.

Η πράξη του άτυχου άντρα έγινε άμεσα αντιληπτή από τους αστυνομικούς οι οποίοι και τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Εκεί του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ λίγο αργότερα εξήλθε και επέστρεψε στο Κέντρο Λαθρομεταναστών, το οποίο ως γνωστόν λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της πρώην Αστυνομικής Σχολής της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του λαθρομετανάστη στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, μια δημοσιογράφος της εφημερίδας «Θράκη» βρισκόταν στο χώρο του Νοσοκομείο, αποθανατίζοντας τη σκηνή. Ωστόσο απρόκλητα ένας νεαρός αστυνομικός, που συνόδευε τον λαθρομετανάστη, απαίτησε τη προσαγωγή της δημοσιογράφου.

Η ίδια επιχειρώντας να ρίξει του τόνους προσφέρθηκε τόσο να δείξει τη φωτογραφία που είχε μόλις τραβήξει όσο και να προχωρήσει στη διαγραφή της, ωστόσο ο νεαρός αστυνομικός προχώρησε στις διαδικασίες προσαγωγής της. Περιπολικό μετέφερε τη δημοσιογράφο στο τμήμα, παρά το γεγονός πως η ίδια είχε επιδείξει στον ένστολο δημοσιογραφική ταυτότητα.

Άμεσα στο Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης μετέβη και ο εκδότης της εφημερίδας, ενώ μετά την παρέμβαση των Αξιωματικών η δημοσιογράφος αφέθηκε ελεύθερη.

thrakitoday.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook