Το Επιμελητήριο Ηρακλείου ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του για το ενδιαφέρον μεγάλης Γερμανικής αλυσίδας τροφίμων να εισαγάγει παραδοσιακά Ελληνικά προϊόντα με τα οποία έρχονται σε επαφή στις διακοπές τους οι Γερμανοί τουρίστες.

Η πληροφόρηση προέρχεται από το Γραφείο Οικονομικών Εμπορικών Υποθέσεων (Ο.Ε.Υ.) της Ελλάδος στο Μόναχο, στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας που έχει καλλιεργήσει το Επιμελητήριο Ηρακλείου με τα αντίστοιχα Γραφεία ΟΕΥ της Ελλάδος στο εξωτερικό, με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων του Ηρακλείου.

Η συγκεκριμένη αλυσίδα προτιμά την αγορά προϊόντων κατευθείαν από τον Έλληνα παραγωγό / εξαγωγέα (για μείωση του κόστους του ενδιάμεσου εισαγωγέα), τα οποία πουλά σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και οργανώνει διαφημιστικές δράσεις για την προώθηση ελληνικών προϊόντων τέσσερις φορές το χρόνο.

Η εταιρεία ενδιαφέρεται να εισάγει νέα ελληνικά προϊόντα στο ράφι, εφόσον συμφωνηθεί η ζητούμενη τιμή και ποιότητα.

Έχει τη δυνατότητα να εισάγει άμεσα νέους κωδικούς στην παλέτα των προϊόντων της, στην αρχή με την επωνυμία του προϊόντος και εφόσον αυτό παρουσιάσει καλές πωλήσεις, τότε με ιδιωτική ετικέτα.

Οι ενδιαφερόμενοι για συνεργασία μπορούν να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Ηρακλείου ( Υπεύθυνη κα Αφροδίτη Γοραντωνάκη τηλ: 2810 247020 e- mail: gorantonaki@ebeh.gr ) ώστε στη συνέχεια τα στοιχεία τους ν’ αποσταλούν στο Γραφείο ΟΕΥ στο Μόναχο και να έρθουν σ’ επαφή με τον αρμόδιο υπάλληλο αγορών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook