Στο φως της δημοσιότητας δόθηκε το πόρισμα της τοξικολογικής έρευνας για τον θάνατο του πρωταγωνιστή του Glee, Cory Monteith, ο οποίος τον περασμένο Ιούλιο βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο ξενοδοχείου στον Καναδά.

Σύμφωνα λοιπόν με το πόρισμα ο γνωστός ηθοποιός έκανε χρήση ηρωίνης και ταυτόχρονα έπινε κοκτέιλ -σε μεγάλες ποσότητες- σαμπάνιας, μόνος του στο δωμάτιό του, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο δωμάτιο του ηθοποιού βρήκαν όλα τα σύνεργα για τη χρήση ηρωίνης, δύο άδεια μπουκάλια σαμπάνιας και αρκετά ποτήρια.

Το ιατροδικαστικό πόρισμα

\"gleeporisma2\"

Ο ιατροδικαστής μάλιστα στην έκθεσή του επισημαίνει ότι ο οργανισμός του Cory μετά από την αποτοξίνωση από τα ναρκωτικά είχε γίνει πιο αδύναμος και δεν κατάφερε να αντέξει το θανατηφόρο αυτό κοκτέιλ ναρκωτικών και αλκοόλ.

Μυστήριο πάντως παραμένει τι συνέβη τις ώρες πριν από το θάνατο του ηθοποιού. Είχε προηγηθεί ένα δείπνο με τον μάνατζέρ του, ο οποίος όμως είπε ότι έδειχνε μια χαρά και απόλυτα υγιής.

O Cory Monteith με την αγαπημένη του Lea michele

\"Lea-Michele-and-Cory-Monteith\"

Πληροφορίες θέλουν ο Cory Monteith να ζούσε μια διπλή ζωή, αυτή του σωστού επαγγελματία όταν βρισκόταν στο Λος Άντζελες και του χρήστη ναρκωτικών όταν βρισκόταν στον Καναδά.

\"glee\"

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι όλοι του οι συνεργάτες δήλωσαν πως ο ηθοποιός δεν είχε πάει ποτέ στη δουλειά του υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook