Αρκετά νέα πρόσωπα συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Κισσαμικού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή.
Σε σχέση με τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής με τη Νέα Ιωνία ο Σπύρος Μπαξεβάνος αφήνει στα Χανιά τον τραυματία Ψυχουντάκη και τους Βαρδάκη, Κοντοπίδη, Ψαράκη, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Ανιάνγκμε, Κοκάκης.
Αντίθετα σε αυτήν επιστρέφει μετά την τιμωρία του ο Τζιορτζιόνε, με τους Λευτ. Κομπογεννητάκη, Βλαχάκη, Παπακαστρήσιο να αποτελούν τα νέα πρόσωπα. 
Η επίσημη ενημέρωση του Κισσαμικού:
\”Με 18 ποδοσφαιριστές αναχωρεί το βράδυ από το λιμάνι της Σούδας η αποστολή της ομάδας μας για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (06/10, 16:00) με τον Εθνικό Αστέρα, για την 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. 

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης της Παρασκευής (04/10) ο προπονητής της ομάδας μας Σπύρος Μπαξεβάνος γνωστοποίησε τις επιλογές του για την αναμέτρηση της Καισαριανής.

Στην αποστολή βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Ρίζος, Βλαχάκης, Γιουρουκάκης, Ενγκουέμ, Εσόνο, Καρβουνιάρης, Παπακαστρήσιος, Παραλίκης, Χολέβας, Λευτ. Κομπογεννητάκης, Μπάτζιο, Χατζηλιόντας, Δρακάκης, Κιν, Κουμπρόγλου, Τζιορτζιόνε, Τσικουδάκης, Μαντζιούνης.

Το Σάββατο (05/10) το πρωί θα γίνει προπόνηση στο βοηθητικό του Αιγάλεω, ενώ όσοι ποδοσφαιριστές δεν συμμετέχουν στην αποστολή θα προπονηθούν την ίδια ώρα στο Δ.Σ. Κισσάμου.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook