Την πεποίθησή του ότι θα έρθουν και οι νίκες για τον Πλατανιά εξέφρασε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Πλατανιά ο Θωμάς Ναζλίδης.

Το μήνυμα αισιοδοξίας του αρχηγού της ομάδας και πρώτου σκόρερ με 4 γκολ σε 6 αγωνιστικές ήταν: «Τα αποτελέσματα θα έρθουν, η ομάδα είναι καλή και δουλεύει σκληρά».

Αναφορικά με την ανάγκη στήριξης από τους φιλάθλους και την ένθερμη υποστήριξη του κόσμου στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Πανθρακικό είπε: «Έτσι θέλουμε τους φιλάθλους, αυτό είναι που θέλουμε από τον κόσμο των Χανίων. Την ώρα του αγώνα θέλουμε τη βοήθειά τους. Ακόμη και όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Τότε, άλλωστε, τους έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη. Έχουμε πολύ καλό προπονητή και δεν χρειαζόμαστε και άλλους προπονητές από την κερκίδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δεχόμαστε την κριτική. Το αντίθετο. Απλά, η όποια κριτική, που είναι αποδεκτή, μπορεί και πρέπει να γίνεται μετά τη λήξη του αγώνα. Ξέρω ότι ο κόσμος αγαπάει την ομάδα και περιμένω ακόμη μεγαλύτερη στήριξη, ακόμη μεγαλύτερη βοήθεια».

Για το τεχνικό επιτελείο και τη δουλειά στις προπονήσεις: «Το τεχνικό επιτελείο κάνει πραγματικά ό,τι καλύτερο μπορεί. Η δουλειά που γίνεται είναι σε πολύ καλό επίπεδο και όλα τα μέλη του επιτελείου μάς βοηθούν για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ σε σχέση με πέρσι: «Σίγουρα κάθε νέα ομάδα θέλει τον χρόνο της. Είμαστε νέα ομάδα, αυτό είναι γεγονός. Δεν το λέμε ως δικαιολογία. Πλέον, όμως, πιστεύω ότι αυτός ο χρόνος έχει περάσει. Πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε αποτελέσματα και να είμαστε σε κάθε παιχνίδι και καλύτεροι».

Για την Διοίκηση της ΠΑΕ: «οι άνθρωποι της Διοίκησης προσπαθούν για το καλύτερο. Αγαπάνε ανιδιοτελώς την ομάδα. Έχουν τη διάθεση, την ψυχή και την καρδιά για να μας βοηθήσουν σε ό,τι χρειαζόμαστε. Και το κάνουν. Αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Παραμένει πολύ καλό. Οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν είναι καλά παιδιά».

Τέλος, για τους χορηγούς της ομάδας: «Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό δεδομένο για τη γενικότερη λειτουργία της ομάδας. Τους ευχαριστούμε πολύ. Θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε περήφανους μέσω της πορείας της ομάδας».
Λευτέρης Αντωνακάκης