Από την εποχή της κασέτας μέχρι και σήμερα, η μουσική είναι και φορητή. Πριν από περίπου 33 χρόνια η Sony έδωσε στα πλήθη την πρώτη φορητή συσκευή αναπαραγωγής μουσικής, βασισμένη στο πιο δημοφιλές, φθηνό και επανεγγράψιμο μέσο της εποχής, την κασέτα, με την ονομασία «Walkman».

Έκτοτε, οι νεότερες γενιές όπως είναι φυσιολογικό, θεωρούν δεδομένη την φορητότητα της μουσικής, ιδιαίτερα μετά την εποχή του Internet και του ψηφιακού φορμά μουσικής «MP3». Η Sony, βαδίζοντας παράλληλα με τις εξελίξεις της τεχνολογίας αλλά και τις δυναμικές απαιτήσεις των φίλων της φορητής μουσικής, προσφέρει ένα Walkman για αυτή την εποχή με χαρακτηριστικά που ελκύουν τον καθέναν.Απολαύστε εξαιρετική ποιότητα ήχου όταν κάνετε βόλτα με τα πόδια, βρίσκεστε στο γυμναστήριο ή γυμνάζεστε έντονα, με τη συσκευή αναπαραγωγής «Walkman NWZ-W274S». Με τη νέα φορητή συσκευή, μπορείτε να συνεχίζετε την εξάσκησή σας για περισσότερη ώρα, καθώς ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος / μνήμη των 8GB (GigaByte), προσφέρει αρκετό χώρο για να αποθηκεύσετε μέχρι 2000 αγαπημένα σας κομμάτια (ψηφιοποιημένα στα 128Kbps).

Τα βελτιωμένα ακουστικά W274S έχουν σχεδιαστεί ειδικά για κολύμβηση, με αυξημένη ανθεκτικότητα στο νερό, ενώ χάρη στη προσεγμένη δομή που διαθέτουν, αποτρέπεται η εισχώρηση νερού στο εσωτερικό τους. Η ασφαλής ενδώτια τοποθέτηση και ο μικρός σχεδιασμός χαρίζουν ελευθερία στις κινήσεις σας, χωρίς καλώδια. Επίσης, το νέο ψηφιακό Walkman της Sony είναι αδιάβροχο σε βάθος έως δύο μέτρα.Η συσκευή αναπαραγωγής MP3 «Sony Walkman NWZ-W274S», που μπορεί να φορεθεί, διατίθεται στην αγορά σε μαύρο χρώμα, από τον Νοέμβριο του 2013 (τιμή προπαραγγελίας: 99 ευρώ συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%).

zougla.gr