Μια ντουζίνα άνδρες και γυναίκες όρμησαν στο σπίτι μιας 53χρονης γυναίκας στην Πάτρα για να σώσουν από τα χέρια της ένα ανήλικο κορίτσι και μια συνεργό του που τις τσάκωσε να αρπάζουν τα κοσμήματα και τις οικονομίες της! Μεταξύ αυτών που την ξυλοκόπησαν άγρια, ήταν και η… μητέρα της ανήλικης!

Η 53χρονη βρήκε μέσα στο σπίτι της το 13χρονo κορίτσι που, μαζί με μια 22χρονη, είχε αδειάσει την κοσμηματοθήκη και είχε αρπάξει και 1.000 ευρώ.

Όταν προσπάθησε να τις ακινητοποιήσει, δέχθηκε επίθεση από τις ίδιες και από άλλα δέκα άτομα οπλισμένα με ξύλα που άρχισαν να την χτυπούν αλύπητα τραυματίζοντάς της σε διάφορα σημεία του σώματός της!

Όταν η συμμορία έφυγε, η τραυματισμένη γυναίκα ειδοποίησε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ξεκίνησαν αναζητήσεις και κατάφεραν να συλλάβουν την ανήλικη μαζί με μια 34χρονη γυναίκα, η οποία αποδείχθηκε ότι είναι η μητέρα της και πρωτοστατούσε στον ξυλοδαρμό!

Αργότερα αναγνωρίστηκε και η 22χρονη συνεργός που αναζητείται, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση των υπόλοιπων δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Μάνα και κόρη οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πάτρας κατηγορούμενες για ληστεία κατά συναυτουργία, απρόκλητες σωματικές βλάβες και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου αντίστοιχα.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook