Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο διαγωνισμό της Eurovision ο Παντελής Παντελίδης. «Ποτέ δεν έβλεπα αρνητικά τη Eurovision και την παρακολουθώ κάθε χρόνο», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Μελέτησέ το», «αν μου γινόταν πρόταση, θα το σκεφτόμουν», πρόσθεσε.

Για τα talent show και συγκεκριμένα το «The Voice» είπε πως δεν θα μπορούσε να συμμετέχει γιατί δεν μπορεί να κρίνει τη στιγμή που ακόμα κρίνεται εκείνος ως μουσικός.

Ο τραγουδιστής μίλησε και για την προσωπική του ζωή αλλά και για τον τρόπο που έγινε γνωστός. Αποκάλυψε πως αυτό τον καιρό είναι ελεύθερος αλλά και πως ο γάμος είναι στα σχέδιά του.

«Αυτό τον καιρό είμαι ελεύθερος, δεν υπάρχει κάποια στη ζωή μου. Είμαι εργένης ως τώρα, αλλά ο γάμος είναι στα σχέδιά μου.

Είμαι από παραδοσιακή οικογένεια, έχω μεγαλώσει με κλασικά ελληνικά πρότυπα. Έχω πέσει πάντως στα πατώματα για γυναίκα και έχω φάει και χυλόπιτα. Έτσι συμβαίνει, είναι η φύση του άνδρα, όταν ερωτεύεται πολύ είναι έτοιμος για όλα», είπε.

Χαρακτήρισε το διαδίκτυο εργαλείο ενώ απάντησε και σε εκείνους που θεωρούν πως η παρουσία του στη μουσική σκηνή θα είναι σύντομη.

«Το internet είναι απλώς ένα σύγχρονο εργαλείο για να προωθηθείς και εγώ επέλεξα αυτό», τόνισε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ενώ για τις κριτικές που δεχθεί είπε:

 «Όποιος είπε ότι έχω καβαλήσει το καλάμι, το έχει βγάλει από το μυαλό του και όσοι λένε ότι θα “σβήσω” γρήγορα από το χώρο του τραγουδιού, αυτή είναι η άποψή τους. Ο καθένας έχει τη γνώμη του, αλλά παίρνει και τις απαντήσεις του, σιγά σιγά. Ο χρόνος θα δείξει».

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook