Ο 20χρονος Έρικ αυτοκτόνησε πριν τέσσερα χρόνια, ωστόσο, σύμφωνα με την μητέρα του εμφανίζεται σε μέλη της οικογένειάς του και φίλους του, ενώ πραγματοποιεί μέχρι και τηλεφωνήματα

Η Αμερικανίδα γιατρός Ελίζα Μέντχους ισχυρίζεται ότι επικοινωνεί με τον νεκρό της γιο και για το λόγο αυτό έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «Ο γιος μου και η μετά θάνατον ζωή», μέσα από το οποίο καταγράφει λεπτομερώς αυτή της την εμπειρία.

Ο γιος της Έρικ, ο οποίος αυτοκτόνησε πριν από τέσσερα χρόνια σε ηλικία 20 ετών, όπως ισχυρίζεται η Μέντχους, εμφανίζεται σε μέλη της οικογένειάς του, επισκέπτεται φίλους του, ενώ πραγματοποιεί μέχρι και τηλεφωνήματα!

Ο 'Ερικ έπασχε από το σύνδρομο Τουρέτ, που είναι κληρονομική νευροψυχιατρική διαταραχή που ξεκινά από την παιδική ηλικία, ενώ υπέφερε και από διπολική διαταραχή.

Με βάση τα λεγόμενα της μητέρας του εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο σύζυγό της τρεις ημέρες αφότου πέθανε! Η ίδια η Μέντχους ισχυρίζεται ότι στην αρχή δε μπορούσε να αποδεχθεί ό, τι συνέβαινε, αλλά στη συνέχεια το έψαξε σε βάθος.

Σε συνέντευξή της στο Fox News, είπε: «Ανατράφηκα από άθεους, και φυσικά ως γιατρός, ολόκληρο το εκπαιδευτικό υπόβαθρο μου αφορά στην επιστήμη, έτσι βρέθηκα σε δύσκολη θέση».

Η Μέντχους ακόμη, είπε ότι όταν ο Έρικ εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον πατέρα του, έσκυψε και του είπε: «Μπαμπά, έτσι ακριβώς ένιωθα πριν».

«Και τότε ο σύζυγός μου αισθάνθηκε αυτή τη φρικτή ενέργεια, αυτή τη θλίψη», πρόσθεσε.

Είπε, επίσης, ότι ο γιος της στη συνέχεια έγειρε προς τα πίσω και είπε: «Έτσι νιώθω τώρα και ο σύζυγός μου αισθάνθηκε αυτήν την απίστευτη ευφορία».

Σύμφωνα με την Μέντχους, έπειτα από αυτές τις εμπειρίες της και την έρευνα που έκανε για το θέμα, πιστεύει πια ότι υπάρχει ζωή μετά το θάνατο.

protothema.gr