Μοναδικές δυνατότητες στους τομείς της ενημέρωσης και ψυχαγωγίας προσφέρει στα μοντέλα της η Volvo με το Sensus Connected Touch.

Το σύστημα παρουσιάζεται με την ευκαιρία του λανσαρίσματος των ανανεωμένων S60 και V60, αλλά μπορεί να εγκατασταθεί και σε ταξινομημένα αυτοκίνητα της σουηδικής μάρκας που μετρούν έως τρία χρόνια ζωής.

Το Sensus Connected Touch εξασφαλίζει πλήρη συνδεσιμότητα με το διαδίκτυο. Χρησιμοποιεί την οθόνη 7 ιντσών του υπάρχοντος ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου και την μετατρέπει σε υψηλής τεχνολογίας οθόνη αφής. 
Η ευαισθησία της είναι τέτοια που ο οδηγός ή ο συνοδηγός μπορούν να τη χειρίζονται ακόμα και φορώντας γάντια, τις κρύες μέρες του χειμώνα. Το Sensus Connected Touch προσφέρει και χειρισμό είτε από τα χειριστήρια στο τιμόνι είτε με φωνητικές εντολές.
Το πρωτοποριακό σύστημα της Volvo προσφέρει πλήρη πρόσβαση στο διαδίκτυο, με όλες τις γνωστές δυνατότητες και τρόπους περιήγησης (Java, HTML 5, φωτογραφίες, ταινίες κ.α.), streaming μουσικής μέσω internet με δυνατότητα χρήσης των πολύ δημοφιλών εφαρμογών Spotify και Deezer, διαδικτυακό ραδιόφωνο (TuneIn και Live Radio), On-line Google maps με δυνατότητα αναζήτησης, σύστημα πλοήγησης (iGO) σε τρισδιάστατο περιβάλλον με πληροφόρηση για κυκλοφοριακές συνθήκες και προειδοποίηση για επικίνδυνες οδικές καταστάσεις, δυνατότητα εντοπισμού ελεύθερων χώρων στάθμευσης, δελτία πρόγνωσης καιρού, πλήθος ιντερνετικών εφαρμογών.
Οι ενδιαφερόμενοι κάτοχοι αυτοκινήτων Volvo που επιθυμούν να εγκαταστήσουν το Sensus Connected Touch στα οχήματά τους μπορούν να απευθυνθούν στο δίκτυο διανομέων και εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Volvo Car Hellas ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα volvocars.gr.
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook