Ανακαλύψτε μια διαφορετική εμπειρία διαμονής στο ξενοδοχείο Hüttenpalast του Βερολίνου, όπου τροχόσπιτα και μικρά ξύλινα σπιτάκια έχουν τοποθετηθεί στους εσωτερικούς χώρους του κτιρίου, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι βρίσκεσαι σε εξωτερικό χώρο.

Αν ονειρευόσασταν να περάσετε μια νύχτα σε ένα τροχόσπιτο, μέσα στη φύση, οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου έφεραν τη φύση πιο κοντά, καλώντας τους επισκέπτες να χαλαρώσουν σε ένα περιβάλλον που θυμίζει υπαίθριο κάμπινγκ, χωρίς το φόβο των καιρικών συνθηκών.

\"\"

Τροχόσπιτα, πανέμορφα διαμορφωμένα και σπιτάκια που θυμίζουν παιδική κατασκήνωση συνθέτουν ένα παραμυθένιο περιβάλλον. Όλο οι κοινόχρηστοι χώροι έχουν διακοσμηθεί με γούστο και μοντέρνα έπιπλα, ενώ το εσωτερικό των δωματίων είναι άκρως ατμοσφαιρικό και ευρύχωρο.

\"\"

Ίσως το ομορφότερο από όλα είναι το λευκό τροχόσπιτο, με επενδεδυμένους με άσπρα τούβλα τοίχους, που προσδίδουν μια ρομαντική ατμόσφαιρα στο χώρο.

\"\"

Τα μπάνια είναι κοινόχρηστα ενισχύοντας την αίσθηση του κάμπινγκ και οι πελάτες γίνονται όλο μια παρέα, καλώντας ο ένας τον άλλο να πιουν καφέ και να διασκεδάσουν στα τραπεζάκια και τις άνετες καρέκλες, έξω από τα τροχόσπιτα.

\"\"

Για όσους θέλουν περισσότερη ιδιωτικότητα, παρέχονται και ξεχωριστά δωμάτια με δικό τους μπάνιο. Μοντέρνα έπιπλα και έντονα χρώματα στις διακοσμητικές λεπτομέρειες, δίνουν μια νεανική και μοντέρνα αισθητική.

\"\"

Ένας φιλόξενος εσωτερικός κήπος έχει δημιουργηθεί για να υποστηρίξει την εξωτερική ατμόσφαιρα, καθώς επίσης και μια χαρούμενη παιδική χαρά.
newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook