Είσαι πρωτοετής φοιτητής, σπουδάζεις μακριά από τον τόπο κατοικίας σου και χρειάζεσαι οικονομική ενίσχυση για τις σπουδές σου; Ο ΟΤΕ και η COSMOTE, για 12η συνεχή χρονιά είναι κοντά σε νέους φοιτητές και προκηρύσσουν είκοσι (20) Υποτροφίες, ύψους δεκαπέντε χιλιάδων διακοσίων ογδόντα ευρώ (15.280€) .

Οι Υποτροφίες OTE-COSMOTE είναι μια σημαντική στήριξη για πρωτοετείς φοιτητές, από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, που μόλις αποφοίτησαν από Ελληνικό Δημόσιο Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο και έχουν εισαχθεί, μέσω του συστήματος των Πανελληνίων εξετάσεων, σε Ίδρυμα Πανεπιστημιακού Τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης , μακριά από τον τόπο κατοικίας τους. Οι αιτήσεις γίνονται, απλά, μέσω φόρμας αίτησης που είναι διαθέσιμη στο www.ote-cosmote-scholarships.gr, έως τις 20 Οκτωβρίου 2013. Επιπλέον, ο ΟΤΕ και η COSMOTE θα απονείμουν και Τιμητικές Διακρίσεις, χιλίων πεντακοσίων είκοσι οχτώ ευρώ (1.528€) η καθεμία, ενώ παράλληλα με τα κοινωνικό-οικονομικά κριτήρια, για την επιλογή των υποτρόφων και διακριθέντων, θα ληφθεί υπόψη και η σχολική επίδοσή τους.

\"\"

«Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για το δώρο της COSMOTE και ανακουφισμένη οικονομικά γιατί με τα χρήματα αυτά σκοπεύω να πληρώνω τα ενοίκια των 4χρόνων της φοίτησής μου. Σαφώς και μεγάλη χαρά και αισιοδοξία γιατί βλέπω ότι στον αγώνα των γονέων μου, αλλά και τον δικό μου έχω βοήθεια», δηλώνει η Ευαγγελία Κρομμύδα υπότροφος του 2010.

Από το 2002 μέχρι και σήμερα, έχουν συνολικά απονεμηθεί 126 Υποτροφίες και 257 Τιμητικές Διακρίσεις, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ.

Μπες τώρα κι εσύ να συμπληρώσεις την αίτησή σου και ίσως να είσαι ένας από τους υπότροφους του φετινού Προγράμματος!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook