Στο περιοδικό ΕΓΩ μίλησε η Ραλλία Χρηστίδου και μεταξύ άλλων δε δίστασε να απαντήσει για τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Γιάννη Κότσιρα αλλά και για τα σχόλια περί ομοφυλοφιλίας.

Τα σχετικά αποσπάσματα από τη συνέντευξη της τραγουδίστριας

-Πολλοί έγραψαν ότι ήσασταν ζευγάρι με τον Γιάννη Κότσιρα. Ήταν τελικά μια φήμη ή αλήθεια, την οποία όμως, καθώς είστε και οι δύο ιδιαίτερα χαμηλών τόνων, δεν θελήσατε ποτέ να επιβεβαιώσετε δημοσιοποιώντας τη σχέση σας- η αν θες, δεν υπήρξατε ποτέ σε παπαράτσι φωτογραφίες;

Για να λέμε την αλήθεια, δεν υπάρχουν παπαράτσι μη στημένες φωτογραφίες. Ορισμένοι επιλέγουν αυτόν τον τρόπο για να διαφημίσουν την δουλειά τους,

Από τη στιγμή που παίρνεις τηλέφωνο τον Χ φωτογράφο και του λες θέλω να κάνεις το τάδε θέμα, αυτομάτως του δίνεις δικαίωμα να ασχολείται γενικά με τη ζωή σου.

Τόσο εγώ όσο και ο Γιάννης Κότσιρας δεν δώσαμε ποτέ δικαίωμα σε κανέναν. Δεν μου άρεσε ποτέ να είμαι μέρος του λεγόμενου lifestyle.

Αν κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα πάσης φύσεως και όχι μόνο όσον αφορά τον Γιάννη, σαφώς δεν προέρχονταν από εμάς.

Πιθανότατα να ήταν από άλλους ανθρώπους που είχαν διαλέξει αυτόν τον δρόμο για να κάνουν την δουλειά τους εν αγνοία μας.

Δεν ήταν τυχαίο γεγεονός ό,τι κάθε φορά που ο Γιάννης είχε πρεμιέρα, έβγαινε θέμα. Κάποια στιγμή, έτσι όπως μας τα έφτιαξαν , μας τα χάλασαν κιόλας!

-Πατώντας στο google το όνομά σου, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι είσαι gay. Σε ενόχλησε αυτό;

Δεν με ενδιαφέρει από τη στιγμή που έχω δηλώσει ευθαρσώς ότι δεν αποτελεί είδηση η σεξουαλική ταυτότητα κανενός ανθρώπου.

Κανέναν δεν θα έπρεπε να απασχολεί και να ενδιαφέρει το τι κάνει κάποιος στην προσωπική του ζωή. Πιστεύω στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Οι ομοφυλόφιλοι πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα με τους ετεροφυλόφιλους, τόσο στο γάμο όσο και στην υιοθεσία παιδιών. Εγώ πιστεύω στην αγάπη.

Είναι το μέγιστο. Αγάπα και κάνε ότι θέλεις. Είμαι δίπλα σε όλους όσοι χρειάζονται κάτι από εμένα. Πέρυσι τον Ιούνιο δέχθηκα με πολύ χαρά να συμμετάσχω στο Gay Pride.

Όσον αφορά τον εαυτό μου, δεν μου άρεσε ποτέ να μιλάω για το τι κάνω, για ένα και μόνο λόγο: δεν θέλω να χρησιμοποιώ με κανέναν τρόπο την προσωπική μου ζωή για τη δουλειά.

govastileto.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook