Νέους ανθρώπους που δίνουν τη μάχη τους για να ξεφύγουν από τον εφιαλτικό κόσμο των ναρκωτικών, προσπαθούσαν ρίξουν στα δίχτυα τους δύο άντρες ηλικίας 60 και 37 χρόνων και μία 39χρονη γυναίκα οι οποίοι διακινούσαν χάπια έξω από τον Ο.ΚΑ.ΝΑ. στη Λάρισα.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που είχαν πληροφορίες για το παράνομο αλισβερίσι, εντόπισαν τους τρεις δράστες στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου στεγάζεται ο Οργανισμός και τους συνέλαβαν.

Στην κατοχή του 60χρονου βρέθηκαν 35 ναρκωτικά χάπια και 22 ευρώ, ενώ άλλα τρία χάπια είχε πάνω του ζευγάρι. Οι διακινητές παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, που τους άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Σε μια παραλία στην πόλη της Ρόδου αναζητούσε αγοραστές για το «εμπόρευμά» του ένας 52χρονο που εντοπίστηκε από αστυνομικούς και υποβλήθηκε σε έλεγχο. Πάνω του βρέθηκαν20,4 γραμμάρια ηρωίνης, τρία ναρκωτικά χάπια και ένα κινητό, ενώ στο σπίτι του κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με έξι γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook