Προβλημάτισε για μια ακόμη φορά ο ΟΦΗ ο οποίος έμεινε στο 1-1 με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή και μαζί με την ισοπαλία και στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Για μία ακόμη φορά οι \”ασπρόμαυροι\” αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση.

Οι φάσεις του αγώνα:

4\’: Πρώτο σουτ στο παιχνίδι. Το κάνει ο Ζε Εντουάρντο -μετά από ωραία κίνηση έξω από την περιοχή- αλλά στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ.

10\’: Ευκαιρία για τον Πανθρακικό! Επικίνδυνο σουτ του Μπαϊκαρά -μέσα απ\’ την περιοχή και δεξιά- κοντράρει στον Μακρή. Ο Τούρκος παίρνει την επαναφορά και κάνει την προβολή, αλλά η μπάλα φεύγει έξω από το αριστερό δοκάρι!

18\’: Καλή φάση για τον ΟΦΗ! Ο Φραγκουλάκης εκτελεί απευθείας ένα φάουλ -έξω απ\’ την περιοχή και δεξιά- αλλά η μπάλα φεύγει λίγο πάνω από το αριστερό \”Γ\” του Σέρεμετ.

25\’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ! Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κάσες από δεξιά -και πρώτη κεφαλιά του Ζεκίνια στο πίσω δοκάρι- έρχεται ο Ρομέου και με νέα κεφαλιά σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα!

28\’ Κίτρινη κάρτα στον Φραγκουλάκη για διαμαρτυρία.

32\’: Μετά από ένα σουτ του Μιλιάζες έξω απ\’ την περιοχή η μπάλα κοντράρει και αλλάζει ελαφρώς πορεία, αλλά δεν ξεγελάει τον Σέρεμετ που μπλοκάρει.

35\’: Προσπαθεί ν\’ αντιδράσει ο ΟΦΗ μετά το γκολ. Προς το παρόν όμως η υπεροχή του ξοδεύεται σε κάποια μακρινά σουτ που δεν απειλούν τον Σέρεμετ.

50\’ – ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ! Ο Φραγκουλάκης εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Σέρεμετ

Διακοπή στο παιχνίδι καθώς ο Πανθρακικός διαμαρτύρεται για χέρι του Μακρή.

Συνέχεια στο παιχνίδι. Πανθρακικός ΟΦΗ 1-1

59\’ – Κίτρινη κάρτα για τον Πανθρακικό. Την αντικρίζει ο Εμπό για ένα δυνατό τάκλιν στον Περογαμβράκη.

61\’: Καλή φάση για τον Πανθρακικό! Σε ωραία σέντρα του Κάσες από δεξιά, ο Τζάνης έκανε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

66\’: Ευκαιρία για τον Πανθρακικό! Σε μια ακόμα εκτέλεση φάουλ από δεξιά, ο Ζος βρέθηκε αμαρκάριστος στο πίσω δοκάρι, αλλά η κεφαλιά που έκανε, έφυγε έξω από το δεξί δοκάρι!

68\’ – Κίτρινη κάρτα στον Σέρεμετ για διαμαρτυρία.

70\’ – Κίτρινη κάρτα για τον Πανθρακικό. Την αντικρίζει ο Μερίνο, που έκανε \”θέατρο\” στην προσπάθεια να κερδίσει πέναλτι.

71\’: Ο Παπάζογλου βρίσκει χώρο και δοκιμάζει ένα σουτ από μακριά, αλλά η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Σέρεμετ.

75\’: Έπειτα από σέντρα που έγινε από αριστερά, ο Παπάζογλου έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Σέρεμετ δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει.

75\’ – Κίτρινη κάρτα στον Μακρή για ένα δυνατό μαρκάρισμα.

80\’: Ο Μπαϊκαρά κάνει ωραία ενέργεια από τον άξονα και πιάνει δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα φεύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Δασκαλάκη.

81\’ – Κίτρινη κάρτα για τον ΟΦΗ. Τη δέχεται ο Λαμπρόπουλος για μια προβολή που έκανε στον Τζάνη.

87\’ – Κίτρινη κάρτα στον Μίκουλιτς, που \”γκρέμισε\” τον Κουτσιανικούλη για να μη φύγει στην αντεπίθεση.

87\’ – Κίτρινη κάρτα στον Κουτσιανικούλη για διαμαρτυρία.

89\’: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ! Μετά από δυο διαδοχικά σουτ του Περογαμβράκη από κοντά τα οποία αποκρούονται ενστικτωδώς από τον Σέρεμετ, ο Μακουκούλα κάνει νέο σουτ από κοντά που κοντράρει στους αμυντικούς. Στην επαναφορά η μπάλα στρώνεται ξανά στον Περογαμβράκη, αλλά το γυριστό που κάνει φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

90\’+3\’ – ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ! Ο Μακρής βλέπει δεύτερη κίτρινη -για ένα μαρκάρισμα στο χώρο του κέντρου- και αποβάλλεται!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανθρακικός: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Μίκουλιτς, Ζος, Ντιόγκο, Λαδάκης (50\’ λ.τ. Εμπόου), Ρομέου, Τζάνης, Κάσες (68\’ Μερίνο), Μπαϊκαρά, Zεκίνια (77\’ Κατσικοκέρης).

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζβασίγια, Τριποτσέρης, Μακρής, Φραγκουλάκης (67\’ Λαμπρόπουλος), Βερόν, Ζε Εντουάρντο (54\’ Κουτσιανικούλης), Περογαμβράκης, Παπάζογλου (82\’ Μακουκούλα).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook