Την πρώτη νίκη της ιστορίας του στη Γ\’ Εθνική πανηγυρίζει από την Κυριακή (06/10) ο Κισσαμικός.
Ο εκπρόσωπος των Χανίων στην κατηγορία πέρασε με εμφατικό τρόπο από την Καισαριανή, επικρατώντας με το \”φτωχό\”, βάσει ευκαιριών, 2-0 του Εθνικού Αστέρα.
Η αποβολή του Παπαδόπουλου στο 29\’ απλοποίησε τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους, που έφτασαν στην τελική επικράτηση με δυο γκολ του νεαρού Τσικουδάκη στο 34\’ και στο 68\’.
Οι παίκτες του Σπύρου Μπαξεβάνου, που είχαν στο πλευρό τους και περίπου 50 φίλους τους στο γήπεδο, έχασαν σωρεία ευκαιριών και θα μπορούσαν να είχαν φύγει με αστρονομικό σκορ από την έδρα των \”ερυθρόλευκων\”.

Φάσεις-γκολ

8’ Σουτ του Μοντεσάτου καταλήγει άουτ. 
20’ Σουτ του Χατζηλιόντα ψηλά άουτ.
21’ Εκτέλεση φάουλ του Δογάνη, ο Ασημάκης δεν προλαβαίνει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. 
27’ Σέντρα του Εσόνο ο Δρακάκης εξ επαφής δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με τους γηπεδούχους να απομακρύνουν.

34’ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Παραλίκη πλασέ του Τσικουδάκη κόντραρε σε αμυντικό και στην επαναφορά ο ίδιος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-1).

42’ Επικίνδυνη σέντρα του Παραλίκη ο Τσικουδάκης για λίγο δεν βρίσκει τη μπάλα. 
43’ Ωραία εναλλαγή της μπάλας Δρακάκη-Τζιορτζιόνε, από γύρισμα του τελευταίου δεν μπορεί να διώξει ο Γαλανάκης, με τον Αδαμάκη να σώζει στη γραμμή. 
44’ Κόρνερ του Εσόνο, κεφαλιά του Ενγκουέμ, ο Χολέβας κάνει το πλασέ και ο Γαλανάκης σωτήρια αποκρούει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. 
53’ Σουτ του Τσικουδάκη σε δεύτερο χρόνο μπλοκάρει ο Γαλανάκης. 
58’ Κάθετη μπαλιά του Κουμπρόγλου στον Τσικουδάκη, ο οποίος αποφεύγει τον Γαλανάκη και πλασάρει, με τον Ζούπα να βάζει σωτήρια την κόντρα και να σώζει την εστία των γηπεδούχων. 
62’ Ο Μαντζιούνης βγαίνει στην πλάτη της άμυνας αλλά ο Γαλανάκης σωτήρια κάνει το τάκλιν και η μπάλα από κόντρα στον επιθετικό της ομάδας του Καστελίου καταλήγει άουτ. 
66’ Ο Μαντζιούνης γυρίζει την μπάλα στον Εσόνο, που με σουτ την στέλνει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. 

68’ ΓΚΟΛ: Εξαιρετικό «1-2» Μαντζιούνη-Τζιορτζιόνε, από γύρισμα του τελευταίου ο Τσικουδάκης με πλασέ κάνει το 0-2.

72’ Φάουλ του Χατζηλιόντα ο Γαλανάκης βρίσκει όσο χρειαζόταν την μπάλα για να αποσοβήσει το γκολ. 
80’ Καλό σουτ του Ενγκουέμ άουτ. 
85’ Σουτ του Παραλίκη άουτ. 
90’ Από πάσα του Κιν ο Χατζηλιόντας με το δεξί στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα από νέα πάσα του Κιν ο Χατζηλιόντας με το αριστερό στέλνει τη μπάλα ξυστά άουτ από το κάθετο δοκάρι.

Κίτρινες: Παραλίκης (39’), Δογάνης (70’), Ενγκουέμ (73’), Μαντζιούνης (74’)

Κόκκινη: Παπαδόπουλος (29’)

Εθνικός Αστέρας: Γαλανάκης, Αδαμάκης (46’ Περ. Βελής), Φούρναρης, Παπαδόπουλος, Πλάκας, Δογάνης, Μπίνας, Μοντεσάτος (63’ Δημόπουλος), Μπακιρτζόγλου, Χρ. Βελής (30’ Ζούπα), Ασημάκης.

Κισσαμικός: Ρίζος, Παραλίκης, Εσόνο, Χολέβας, Καρβουνιάρης, Ενγκουέμ, Τζιορτζιόνε, Τσικουδάκης (86’ Μπάτζιο), Χατζηλιόντας, Κουμπρόγλου (61’ Μαντζιούνης), Δρακάκης (69’ Κιν).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook