Συνελήφθησαν νωρίς το πρωί σήμερα, στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, δύο άνδρες, ηλικίας 51 και 48 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για «Διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας». Συνελήφθη επίσης 23χρονη αλλοδαπή εργαζόμενη του καταστήματος, διότι στερούταν βιβλιαρίου υγείας.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα, σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Θεσσαλονίκης, ο 48χρονος συλληφθείς έλαβε χρηματικό ποσό προκειμένου 40χρονη ομογενής, που εργαζόταν στο κατάστημα, να συνοδεύσει πελάτη σε ειδικά διαμορφωμένο και αθέατο χώρο του οικήματος και να προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις, στερούμενη σχετικής άδειας εγκατάστασης και χρήσης του ανωτέρω οικήματος για το συγκεκριμένο σκοπό.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, υπεύθυνος του παραπάνω καταστήματος ήταν ο προαναφερόμενος 51χρονος ο οποίος και συνελήφθη.

Σε βάρος της 40χρονης ομογενούς, αλλά και τριών 3 ακόμη εργαζομένων στο κέντρο διασκέδασης, βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις, διότι στερούνταν άδεια εργασίας.

Έπειτα από έρευνα που ακολούθησε στο κατάστημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 817 ευρώ και 348 μάρκες διαφόρων χρωματισμών που χρησιμοποιούνταν ως αντίτιμο για την αγορά υπηρεσιών από χορεύτριες - συνοδούς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

thestival.gr