Η Επισκοπή βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ του Αλικαρνασσώτη Κοιλιάρα, αλλά με δυο γκολ του Γκονζάλες \”άγγιξε\” την δεύτερη νίκη της στη Football League.
Ο πρώην παίκτης του Εργοτέλη όμως με εκπληκτική εκτέλεση χάρισε τον βαθμό στον Ηρακλή Ψαχνών με το 2-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα στο ΔΑΚ Γάλλου. 

Φάσεις-γκολ

(από aoepiskopis.gr)
20\’ Τετ α τετ Ντάνιελ με τον Καλογεράκη, τον περνάει και πλασάρει, αλλά ο Μανουσάκης προλαβαίνει και διώχνει τη μπάλα.
27\’ Σουτ του Γκονζάλες από καλή θέση, λίγο άουτ.
31\’ 1-2 Κρητικού με Κοιλιάρα, ο τελευταίος πλασάρει εύστοχα και ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.
36\’ Ψηλοκρεμαστό σουτ του Γκονζάλες από το κέντρο του γηπέδου, ο Αθανασόπουλος είναι εκτός εστίας, αλλά  μπάλα περνά άουτ.
46\’ Σέντρα σουτ του Μανουσάκη, διώχνει ο Αθανασόπουλος πιθανόν μέσα από την γραμμή.
54\’ Εκτέλεση φάουλ από τον Τάντιτς στρώνει τη μπάλα στον Γκονζάλες, ο οποίος σουτάρει δυνατά με τη μπάλα να κοντράρει στους αμυντικούς και να καταλήγει στα δίχτυα του Αθανασόπουλου.
62\’ Προσπάθεια του Τάντιτς μέσα στην περιοχή, ο Παλαιολόγος σταματάει την μπάλα με το χέρι, πέναλτι. Το εκτελεί εύστοχα ο Γκονζάλες και κάνει το 2-1 για την Επισκοπή.
83\’ Απ\’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοιλιάρα, η μπάλα στα δίχτυα, 2-2.
Επισκοπή (Κώστας Ανυφαντάκης): Καλογεράκης, Μανουσάκης, Βιδάλης, Βουρβαχάκης, Σπαθάρας, Δελήμπασης, Πουλάκης (36\’ Μαρτσάκης), Γκονζάλες, Σουμπασάκης (46\’ Σεληνιωτάκης), Ντάρκο (76\’ Ανωγειανάκης), Τάντιτς.
Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Λάμπρου): Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Τζανής, Στουρνάρας, Λάμπρου, Μπακομήτρος (81\’ Τριανταφύλλου), Κοιλιάρας, Επιτροπάκης (81\’ Σπανός), Τσιμότσι, Ντάνιελ (75\’ Πατσατζόγλου), Κρητικός.
Δείτε τα πλάνα και τη συνέντευξη τύπου από τη Νέα Τηλεόραση

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook