Η Χρυσή Αυγή όχι μόνο τρομοκρατούσε, αλλά και κορόιδευε τους ψηφοφόρους της, τόνισε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. 
«Όταν πιάνουν μια κύρια (σ.σ Σκορδέλη) με δυο τσάντες με πλαστά CD, χρήματα και είδη παραεμπορίου, τότε καταλαβαίνετε το είδος της κοροϊδίας, καλό είναι αυτοί που υποστήριξαν και ψήφισαν τη ΧΑ να αναγνωρίσουν το λάθος τους και να καταλάβουν οτι παρασύρθηκαν» επισήμανε ο κ. Γωργιάδης μιλώντας στο ΣΚΑΙ.
«Η γιγάντωση του φαινομένου της Χρυσής Αυγής έθετε σε κίνδυνο όχι μόνο τη δημοκρατία μας, αλλά και την κοινωνία μας» τόνισε.
Όσον αφορά την οικονομία, ο υπουργός κατέστησε σαφές ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν νέα οριζόντια μέτρα, γιατί δεν χρειάζονται. «Η Ελλάδα έχει πετύχει τη μεγαλύτερη δημοσιονομική προσαρμογή στην παγκόσμια ιστορία. Το θέμα είναι να κάνουμε το κράτος μας να λειτουργεί πιο αποδοτικά» υπογράμμισε.
Για το ρεπορτάζ εφημερίδας ότι ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε πως τα τηλέφωνα του κόμματός του και του ιδίου παρακολουθούνται, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι «ή η εφημερίδα είπε ψέματα, που δεν το πιστεύω γιατί διασταυρώνει τις πηγές της, ή ο ΣΥΡΙΖΑ ‘τα γύρισε’ πράγμα που πιστεύω είδατε πως τα γύρισε και με τον Άσμουσεν (σ.σ κατά την πρόσφατη συνάντηση του υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΚΤ με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ).
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook