Αισιόδοξος ότι ο Κισσαμικός θα παρουσιαστεί πιο ουσιαστικός στη συνέχεια παρουσιάστηκε ο Σπύρος Μπαξεβάνος, που συνεχάρη τους παίκτες του για τη νίκη επί του Εθνικού Αστέρα, που με βάση τις ευκαιρίες που χάθηκαν, θα μπορούσε να είχε επιτευχθεί με πολύ μεγαλύτερο σκορ από το 2-0.
Το σχόλιό του για τον αγώνα:

«Είναι πάρα πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Είχαμε πει και πριν το παιχνίδι το πόσο σημαντικό ήταν για εμάς. Αν και είχαμε πολύ καλή παρουσία δεν καταφέραμε να κάνουμε την πρώτη μας νίκη στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Θέλαμε να κάνουμε ένα ξεκίνημα κόντρα σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Εθνικός Αστέρας. Τα παιδιά κατάλαβαν το πόσο σημαντικό ήταν να μπορέσουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Είχαμε πάλι καλή παρουσία, αλλά υπάρχει ένα άγχος απ’ ότι φαίνεται στην ομάδα με την επίτευξη του τέρματος. Με το που μπήκε το πρώτο τέρμα λίγο λύθηκαν τα πόδια των ποδοσφαιριστών, αν και η ομάδα έχασε ευκαιρίες για να πετύχει, όχι μόνο δύο γκολ, αλλά πολλά περισσότερα».

Για το αν τον προβληματίζει η επιθετική δυστοκία:

«Είναι επαναλαμβανόμενη. Το είχαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια. Σίγουρα υπάρχει προβληματισμός, αλλά πιστεύω αρχής γενομένης από αυτό το παιχνίδι ότι η ομάδα θα βρει το ρυθμό και σε αυτόν τον τομέα. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι η ομάδα δεν απειλείται, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Κόντρα στον Εθνικό Αστέρα κάναμε πολλές ευκαιρίες, στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε ευκαιρίες, αλλά όχι τόσες πολλές. Από την στιγμή που η ομάδα δεν απειλείται ουσιαστικά πίσω, δεν δέχεται τέρμα, εμείς χτίζουμε πάνω σ’ αυτό και είπαμε στα παιδιά μέσα από αυτό να πάρουμε αυτοπεποίθηση και να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, που για εμάς είναι η νίκη. Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η νίκη θα μας δώσει ψυχολογία. Μπράβο στα παιδιά. Νομίζω ότι τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα από την στιγμή που ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες, αλλά και μέσα από εκεί υπήρξε σωστή διαχείριση. Το είδαμε, το άγχος υπάρχει στο γκολ, αλλά θέλω να πιστεύω εύκολα ή λίγο δύσκολα θα λυθεί κι αυτό το πρόβλημα».
Το σχετικό βίντεο:

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook