Σε τραγωδία κατέληξε η βλακώδης ιδέα ενός άνδρα, να διοργανώσει το πάρτι γενεθλίων της 12χρονης κόρης του στον χώρο του λατομείου όπου εργαζόταν, στην πόλη Cuggiono της βόρειας Ιταλίας, με αποτέλεσμα 14 από τα παιδιά να βρεθούν στο νοσοκομείο, τρία εκ των οποίων σε οριακή για τη ζωή τους κατάσταση.

Ο πατέρας της νεαρής Βαλεντίνης, δεν αρκέστηκε στο να καλέσει στο λατομείο τα μικρά παιδιά, αλλά αποφάσισε να τα πάει και βόλτα με έναν τεράστιο εκσκαφέα του εργοταξίου!

Τα 20 συνολικά παιδιά ανέβηκαν πάνω σε αυτόν, σε κάποια όμως στιγμή το έδαφος υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πάρει έντονη κλίση το γιγάντιο μηχάνημα και να ρίξει στο έδαφος τουλάχιστον τα μισά.

Από την πτώση στο έδαφος, έντεκα από αυτά φιακομίστηκαν με τραύματα στο νοσοκομείο και άλλα τρία κατέληξαν να βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε κώμα και να δίνουν κυριολεκτικά μάχη για τη ζωή τους.

Μετά από αυτό το εφιαλτικό πάρτι γενεθλίων, τόσο ο ανόητος πατέρας όσο και ο ιδιοκτήτης του λατομείου συνελήφθησαν, ενώ ο εκσκαφέας κατασχέθηκε από τις Αρχές.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook