Ο γιος του ήταν \”νταής\”, \”bully\”, αγγλιστί και εκείνος αποφάσισε να τον τιμωρήσει με έναν τρόπο που ο μικρός θα τον θυμάται για όλη του τη ζωή.

Οι γονείς του 9χρονου μικρού ενημερώθηκαν από το σχολείο του για την παραβατική του συμπεριφορά που δεν ήταν άλλη από εκφοβισμό σε άλλα, μικρότερα παιδιά του δημοτικού .

Ο Jose Lagares, πατέρας του 9χρονου έγινε έξαλλος με το γιο του και αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα προκειμένου να μην επαναληφθεί το γεγονός. Και του έδωσε ένα γερό μάθημα, γιατί όπως δηλώνει, \”δεν θέλουμε άλλο Columbine\”.

Του έδωσε να κρατάει ένα ροζ πλακάτ στο οποίο έγραφε: \”Είμαι νταής. Πάτησε την κόρνα αν μισείς τους νταήδες!\” – \”I Am A Bully. HONK ! If You Hate Bullys\”.

Στη συνέχεια τον έβαλε να στέκεται σε μια κεντρική λεωφόρο (Memorial Boulevard) κρατώντας την ταμπέλα και περιμένοντας να του κορνάρουν.

\”Η δημόσια ταπείνωση είναι ένα είδος εκφοβισμού\”, δήλωσε ο πατέρας στα μέσα.

\”Ίσως με αυτόν τον τρόπο καταλάβει ότι όταν κάποιος ταπεινώνεται δημόσια, αισθάνεται φρικτά κι έτσι την επόμενη φορά που θα σκεφτεί να τρομοκρατήσει κάποιον, θα το μελετήσει δυο φορές\”, συμπλήρωσε.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα, δέχθηκε αρνητική κριτική, αλλά δεν μετανιώνει για την απόφαση του. \”Δεν δέχομαι το παιδί μου να προκαλεί πόνο σε κανέναν άλλο\”, είπε ο Lagares.

Πηγή: KCENTV.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook