Εικόνες κατάντιας και εγκατάλειψης παρουσιάζει το επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Αποκόρωνα σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης.

Ο κ. Κουκιανάκης μάλιστα καλεί τη Δημοτική αρχή να δώσει απάντηση γιατί παραμένουν ανενεργές οι ήδη ψηφισμένες εργολαβίες ασφαλτικών και τσιμεντοστρώσεων ενώ προτρέπει στην άμεση ανάληψη ενεργειών έτσι ώστε να αποφευχθούν οι όποιες δυσκολίες και επικινδυνότητες στην μεταφορά και μετακίνηση των Δημοτών κατά τους χειμερινούς μήνες

Συγκεκριμένα στην επιστολή του ο κ. Κουκιανάκης σημειώνει ότι

\”προκαλεί έκπληξη το μεγαλείο αδιαφορίας, ανευθυνότητας & έλλειψης προγραμματισμού, το οποίο επιδεικνύει η Δημοτική Αρχή Αποκόρωνα σχετικά με την απαξίωση, κατάντια & την εγκατάλειψη που παρουσιάζει, το επαρχιακό και αγροτικό οδικό δίκτυο Δήμου Αποκόρωνα.\”



Παραμελημένοι, εγκαταλελειμμένοι & ακαθάριστοι δρόμοι για τρία συνεχόμενα έτη, καθιστούν το οδικό δίκτυο του Δήμου επικίνδυνο και απροσπέλαστο.




Επιεικώς δυσάρεστη και απογοητευτική χαρακτηρίζεται η κατάσταση του οδικού δικτύου κατά την διάρκεια της απελθούσας Τουριστικής περιόδου, με τις όποιες συνέπειες αυτή συνεπάγεται.




Απαράδεκτη η Δημοτική Αρχή για την χαρακτηριστική αδράνειά της, μιας


και υπάρχουν οι διαθέσιμοι πόροι οι οποίοι δύναται να χρησιμοποιηθούν


για το συμμάζεμα και νοικοκύρεμα του οδικού & αγροτικού δικτύου.




Καλούμε την δημοτική αρχή να δώσει απάντηση, στο γιατί παραμένουν ανενεργές


οι ήδη ψηφισμένες εργολαβίες ασφαλτικών & τσιμεντοστρώσεων.




Προτρέπουμε την δημοτική αρχή να παύσει να αγνοεί επιδεικτικά τις προτάσεις της αντιπολίτευσης, των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων και των δημοτών, σχετικά με καθαριότητα και την άμεση αποκατάσταση των ζημιών, ενόψει της επερχόμενης ελαιοκομικής περιόδου.




Συμβουλεύουμε την δημοτική αρχή να αφυπνισθεί και να προβεί στον αναγκαίο σχεδιασμό και προγραμματισμό αποκατάστασης του οδικού δικτύου Αποκόρωνα, έτσι ώστε να αποφευχθούν οι όποιες δυσκολίες και επικινδυνότητες στην μεταφορά και μετακίνηση των Δημοτών κατά τους χειμερινούς μήνες.




Αναμένουμε από την Δημοτική Αρχή να επιδείξει την πρέπουσα Κοινωνική Ευθύνη και ευαισθησία και να πράξει τα δέοντα, τόσο για το συμφέρον Δημοτών και επισκεπτών, όσο και για την βελτιστοποίηση της εικόνας του δήμου μας,
καταλήγει ο κ. Κουκιανάκης.




(φωτο αρχείου)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook