Την προσπάθεια ανάπτυξης και στήριξης της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων ενισχύει για άλλη μια φορά το Επιμελητήριο Ηρακλείου συμβάλλοντας στην τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Το προηγούμενο διάστημα απηύθυνε κάλεσμα στις επιχειρήσεις του Νομού Ηρακλείου, παρέχοντας τις απαραίτητες πληροφορίες, για συμμετοχή στην κορυφαία έκθεση ANUGA που διεξάγεται 5-9 Οκτωβρίου στην Κολωνίας της Γερμανίας, καθώς και στην επιχειρηματική αποστολή στο Κίεβο της Ουκρανίας 10-14 Οκτωβρίου, που διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τα Επιμελήτρια του νησιού.

«Είναι καθήκον μας να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις ώστε να βρουν νέες διεξόδους και ν’ ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της διεθνούς αγοράς» τόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου με αφορμή την προετοιμασία αναχώρησης των επιχειρηματιών.

Συνολικά 32 επιχειρήσεις του Ηρακλείου δήλωσαν συμμετοχή στις δύο διοργανώσεις, 9 από τις οποίες λαμβάνουν μέρος στην έκθεση τροφίμων-ποτών ANUGA και 23 στην αποστολή στο Κίεβο από τους κλάδους τροφίμων-ποτών, Real Estate και Τουρισμού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook