Δύσκολες ώρες περνά ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο γνωστός επιχειρηματίας πριν από λίγες μέρες έχασε έναν πολύ δικό του άνθρωπο. Όπως αναφέρει η espresso πρόκειται για τον πολύ στενό συνεργάτη του και φίλο του, τον 68χρονο Κώστα Παναγιωτίδη. «Ήταν φίλος μου τα τελευταία τριάντα χρόνια, γνωστός στους κύκλους της μόδας, αξιοσέβαστος και πολύ σοβαρός άνθρωπος» λέει στην «Espresso» ο επιχειρηματίας, ο οποίος αποκαλύπτει την περιπέτεια υγείας του φίλου του.

«Έφυγε από λευχαιμία. Το ανακάλυψε τυχαία τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν πήγε να κάνει εξετάσεις. Έφυγε κύριος και αξιοπρεπής. Δεν μιλούσε ποτέ άσχημα για κανέναν». Σύμφωνα με τον Λάκη Γαβαλά πάντως, ο πρώην συνεργάτης του ήξερε πως σύντομα θα φύγει από τη ζωή. «Κάθε μέρα μού έλεγε \”Λάκη, θα φύγω\”. Είχε τακτοποιήσει όλες τις υποχρεώσεις του, γιατί ήξερε… Ήθελε να πεθάνει στο σπίτι του, αλλά τελικά δεν πρόλαβε κι άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο».

Η κηδεία του έγινε την περασμένη Παρασκευή από το νεκροταφείο του Π. Φαλήρου. Αν και η σχέση τους άρχισε ως καθαρά επαγγελματική, στη συνέχεια εξελίχθηκε σε μια πολύ δυνατή φιλία. «Γνωριζόμασταν εμπορικά, καθώς τον τροφοδοτούσα με εμπορεύματα στο κατάστημα με αντρικά ρούχα που είχε. Αργότερα γίναμε φίλοι. Τον αγάπησα πάρα πολύ, όσο λίγα άτομα στη ζωή μου και γι\’ αυτό είμαι σίγουρος ότι θα βρει μια ξεχωριστή θέση στο ταξίδι που πηγαίνει» κατέληξε ο Λάκης Γαβαλάς

gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook