Για την προσωπική του εμπειρία από την Χρυσή Αυγή μιλά ένα πρώην μέλος της ακροδεξιάς οργάνωσης στην Κόρινθο, το οποίο καταγγέλλει πως ο βουλευτής του κόμματος στην περιοχή εμπλέκεται τόσο σε «οικονομικά, όσο και σε ρατσιστικά εγκλήματα».

«Ημουν στη Χρυσή Αυγή και δε θέλω να έχω πλέον καμία σχέση με αυτούς ούτε με το Μπούκουρα», δηλώνει ο πρώην χρυσαυγίτης Π.Μ., ο οποίος παράλληλα υποστηρίζει πως ο βουλευτής Κορινθίας της Χρυσής Αυγής είχε βάλει «χέρι» στο ταμείο της οργάνωσης, αναφέρουν «Τα Νέα».

«Τρώγαμε τα λεφτά των εισφορών παρέα σε ταβέρνες», υποστηρίζει ο Π.Μ., ο οποίος παράλληλα καταγγέλλει πως τα μέλη του ακροδεξιού μορφώματος στην Κόρινθο πραγματοποιούσαν επιθέσεις σε μετανάστες με την ανοχή της αστυνομίας.

Μάλιστα ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αηδίασα και έφυγα».

Ο Π.Μ., τον οποίο ο εν λόγω βουλευτής κατονόμασε χθες ως έναν από τους προστατευόμενους μάρτυρες, διευκρίνισε ότι δεν είναι και ρίχνει ακόμη περισσότερο φως για τις πρακτικές της Χρυσής Αυγής καθώς όπως υποστηρίζει, όταν εγκατέλειψε το ακροδεξιό κόμμα δεχόταν απειλές για αρκετό καιρό πως «θα έρθει ο Λαγός και θα μου σπάσει τα μούτρα», δηλώνει.

newpost.gr