Κάλεσμα στον κόσμο ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Αγροτικό Αστέρα κάνει μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ. 

Αναφορά στην επιβίωση και στην δύσκολη στιγμή που περνάει  ο σύλλογος, η διοίκηση του Κρητικού συλλόγου, προσπαθεί να μεταφέρει προς τα έξω, την κρισιμότητα της κατάστασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

\”Η ομάδα μας διανύει τις κρισιμότερες και πιο καθοριστικές ημέρες της σύγχρονης ιστορίας της. Καταφέρνει να μάχεται και να αγωνίζεται αποκλειστικά χάρη στη δική σας τεράστια στήριξη. Στην οικογένεια του ΟΦΗ, κερδίσαμε την Κυριακή μας. 
Δε μας χαρίστηκε κανείς, ότι καταφέραμε το καταφέραμε ΕΜΕΙΣ, όλοι μαζί, ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι και διοικούντες. Δε μας αγοράστηκε και δε μας προσφέρθηκε. Αποκτήθηκε με κόπο και ιδρώτα. Όλοι εμείς κρατάμε και το μέλλον της στα χέρια μας. 
Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει μια ακόμα μάχη, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Η στήριξή μας θα της δώσει οξυγόνο. Με το εισιτήριο του αγώνα, με τα κουπόνια ενίσχυσης, με τα κουπόνια μετοχών που κυκλοφορούν.
Αφήνουμε τη χρήση των εισιτηρίων διαρκείας στη διακριτική σας ευχέρεια. Φέτος έχουν γίνει μεγάλες θυσίες, έχει δοθεί το είναι όλων μας για να εξακολουθεί ο ΟΦΗ της Κρήτης να δίνει τις μάχες του με αξιοπρέπεια, ήθος και Κρητικό πάθος.
Την Κυριακή είναι η πιο κρίσιμη μάχη. Ας δώσουμε άλλο ένα βροντερό «παρών».
Να επιβραβεύσουμε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, που και οι δικές τους μεγάλες φετινές θυσίες είναι εφάμιλλες – αν όχι πιο επώδυνες- των δικών μας, και σίγουρα συγκινητικές. Όλοι στο γήπεδο του ΟΦΗ την Κυριακή στις 17:15.
Εισιτήρια προπωλούνται στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ στο γήπεδο καθώς και στην μπουτίκ της ομάδας. Επίσης εξακολουθούν να διατίθενται τα κουπόνια ενίσχυσης, η αγορά των οποίων αποτελεί τεράστια βοήθεια για την ομάδα\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook