H σεξουαλική ζωή καθημερινών ανθρώπων μπαίνει στο μικροσκόπιο στο νέο talk show του βρετανικού Channel 4, το Sex Box!

Τα ζευγάρια που συμμετέχουν στο σόου, μπαίνουν σ\’ ένα κουτί, κάνουν sex κι όταν… ολοκληρώσουν έρχονται -ντυμένα- μπρστά στην κάμερα όπου με τους ειδικούς καλεσμένους συζητάνε τα… συμπεράσματά τους από την πράξη, ενώ τα συναισθήματα και οι αισθήσεις είναι ακόμη ζωντανά και ειλικρινή.

Κι αν κατά τη συζήτηση αποκαλύπτονται οι μύχιες σκέψεις και όλες οι λεπτομέρειες της σεξουαλικής επαφής, οι τηλεθεατές βλέπουν μόνο τον χώρο όπου αυτό παίρνει μέρος, δηλαδή το Sex Box.

Ο λόγος που υπάρχει αυτή η εκπομπή είναι ώστε οι άνθρωποι να μάθουν να μιλάνε ανοιχτά για το sex, με ειλικρίνεια, τόσο στους συντρόφους τους όσο και στους νεότερους, καθώς αρκετοί ενοχλούνται ή ντρέπονται να το συζητούν.

Το Sex Box είναι μέρος της εκστρατείας του Channel 4 για \”Πραγματικό Sex\”: μία σεζόν από προγράμματα που σκοπεύουν να ενημερώσουν ώστε να διαχωρίζεται το sex από την πορνογραφία, εξερευνώντας πώς η αυξανόμενη αγορά και κατανάλωση των πορνογραφημάτων τρέφει τις προσδοκίες των ανθρώπων από το sex και καταστρέφει -εν τέλει- τη σεξουαλική ζωή κατ\’ αρχάς των Βρετανών.

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook