Με στόχο την αναβάθμιση και την ανάδειξη του Πνευματικού Κέντρου Χανίων σε κέντρο πολιτισμού της Κρήτης, συνεδρίασε σήμερα για πρώτη φορά με την νέα του σύνθεση το διοικητικό συμβούλιο του Πνερυματικού Κέντρου Χανίων.

Νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. ορίσθηκε, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης.

Στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου συζητήθηκαν και λήφθηκαν αποφάσεις σε θέματα άμεσης προτεραιότητας για την εύρυθμη λειτουργία του Πνευματικού Κέντρου Χανίων.

Από την ενημέρωση που έγινε, κοινή διαπίστωση όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι η ανάδειξη του Πνευματικού Κέντρου ως το Κέντρο Πολιτισμού των Χανίων και όλης της Κρήτης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, Απόστολος Βουλγαράκης, όπως είχε τονίσει και στις προγραμματικές του δηλώσεις, έβαλε, ως πρώτιστο μέλημά του, την ανάδειξη του Πνευματικού Κέντρου σε Κέντρο Πολιτισμού.

Σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας και όλους τους φορείς Πολιτισμού της περιοχής μας θα προχωρήσει η αναβάθμιση Υπηρεσιών και Δραστηριοτήτων, με σκοπό το Πνευματικό Κέντρο να γίνει πολιτιστικός πόλος έλξης της Χανιώτικης Κοινωνίας, αλλά και όλων των άλλων νομών.

Προς την κατεύθυνση αυτή, τόνισε ο κ. Βουλγαράκης «θα διαθέσουμε όλες μας τις δυνάμεις, γιατί ο Πολιτισμός αναδεικνύεται σήμερα απαραίτητος παρά ποτέ, στη δύσκολη συγκυρία που βρίσκεται ο τόπος μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook