Η τηλεοπτική σεζόν εξακολουθεί να «εμπλουτίζεται» με νέες εκπομπές που βδομάδα με τη βδομάδα κάνουν το ντεμπούτο τους στη μικρή οθόνη.

Έτσι, το βράδυ της Δευτέρας τα βλέμματα όλα τράβηξε η «κόντρα» ανάμεσα στην «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη στο MEGA και του Νίκου Χατζηνικολάου που έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή «Ενικός» στο STAR. Νικητής της βραδιάς αναδείχθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου με 25,9%, ενώ η «Ανατροπή» του Mega συγκέντρωσε 20,3% στο σύνολο του τηλεοπτικού κοινού.

Υψηλά ποσοστά τηλεθέασης σημείωσε και η νέα ελληνική τηλεοπτική σειρά που ξεκίνησε να προβάλλεται στην prime time του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» με ποσοστό τηλεθέασης 24,7% στο σύνολο του κοινού, ενώ στο κοινό 15-44 έφτασε το 32,1%. Να σημειωθεί ότι είναι μία από τις πρώτες νέες τηλεοπτικές σειρές που κάνουν την εμφάνισή τους στην τηλεόραση, μετά από μία σεζόν γεμάτη τουρκικές σειρές.

Ως προς τα δελτία ειδήσεων τώρα, πρώτο στη μάχη της ενημέρωσης βγήκε το δελτίο ειδήσεων του Mega 21,8%, ενώ ακολουθούν το κεντρικό δελτίο του Ant1 με ποσοστό στο σύνολο του τηλεοπτικού κοινού της τάξεως του 18,5% και τρίτο το δελτίο του Star με 14,7%. Όσο για το δελτίο του Alpha, κέρδισε το 17,3%, αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με το τρία προηγούμενα λόγω της διαφορετικής ώρας μετάδοσής του (προβάλλεται 19:00 -20:00, την ώρα που τα υπόλοιπα προβάλλονται στις 20:00-21:00).

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook