Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally θα προσμετρήσει το 35ο Rally Κρήτης, ύστερα από σημερινή απόφαση της Επιτροπής Αγώνων της ΟΜΑΕ.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε ύστερα και από την ανακοίνωση του Α. Ο. Π. για τη ματαίωση του 37ου Rally Αχαιός, ενώ να θυμίσουμε ότι και το Μάιο είχε ματαιωθεί το 34ο Rally Κένταυρος, που θα ήταν η πρεμιέρα του Πρωταθλήματος. Σε αντικατάσταση των δύο ματαιωμένων αγώνων και για την ορθή ολοκλήρωση του 49ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, η Επιτροπή Αγώνων αποφάσισε να προσμετρήσουν στη βαθμολογία, το 35ο Rally Κρήτης και το 34ο Rally Παλάδιο.

Το 35ο Rally Κρήτης, που είναι και 5ος γύρος του Πανελληνίου Κυπέλου οδηγών – συνοδηγών ασφάλτινων rally και 3ος γύρος του Κυπέλου οδηγών – συνοδηγών rally Κρήτης, θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Οκτωβρίου.

Οι εγγραφές στον αγώνα ξεκίνησαν από την περασμένη Τρίτη 1 Οκτωβρίου και θα γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6977 398000 και 6937 108178, καθώς και στην ιστοσελίδα του αγώνα, www.rallycrete.gr.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook