Την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, επισκέφτηκαν σήμερα Ολλανδοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι φιλοξενούνται από την Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνης, στο πλαίσιο ρεπορτάζ, που θα υλοποιήσουν για το Ρέθυμνο ως τουριστικό προορισμό.

Οι δύο Ολλανδοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι εργάζονται σε μεγάλης κυκλοφορίας καθημερινή εφημερίδα του Άμστερνταμ, πραγματοποιούν ολιγοήμερη επίσκεψη στην Κρήτη, στο πλαίσιο της οποίας θα ξεναγηθούν σήμερα από στελέχη του τμήματος Τουρισμού της Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνης στην πόλη του Ρεθύμνου.

Κατά τη συνάντησή τους με την κα Λιονή έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον να ενημερωθούν για τη διοικητική μεταρρύθμιση του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» και τις αλλαγές, που αυτή επέφερε στην ανάπτυξη της Κρήτης, τον αναπτυξιακό σχεδιασμό και τις προτεραιότητες της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης καθώς και τις τουριστικές υποδομές της περιοχής.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, αφού τους καλωσόρισε, τους ενημέρωσε για τον πρωτοποριακό, όπως τον χαρακτήρισε Θεσμό του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» και τα έργα, που από πλευράς Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης προγραμματίζονται ή βρίσκονται σε φάση υλοποίησης (π.χ Μουσείο Ελεύθερνας, Μαρίνα κ.α).

Επιπρόσθετα η κα Λιονή τόνισε ότι μεταξύ των στόχων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης είναι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου με την αξιοποίηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού και τη διασύνδεση των τοπικών προϊόντων με την κρητική κουζίνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook