Επί επτά χρόνια είχε στην αναμονή τον αρραβωνιαστικό της, Λίντσεϊ Μακ Έβαν η 26χρονη σήμερα Κίρστυ Τόμσον, μέχρι να του πει το «ναι»!

Ο λόγος δεν ήταν ότι λόγω του νεαρού της ηλικίας της δεν ένιωθε σίγουρη για τα συναισθήματά της ή για αυτό το τόσο μεγάλο βήμα, αλλά ότι είχε φανταστεί μία συγκεκριμένη εικόνα για τον εαυτό της σε μία τόσο σημαντική ημέρα, που αποφάσισε να βάλει το νυφικό μόνο όταν θα έχει φτάσει σε αυτόν της τον στόχο.

Και ποιος ήταν αυτός; Να χωρέσει από το μέγεθος 22 και τα 106 κιλά σε όσο πιο μικρό νυφικό μπορεί, καθώς το βγάλει φωτογραφίες ως χοντρή νύφη ήταν ο μεγαλύτερός της εφιάλτης.Η Κίρστυ κάθε χρόνο δεχόταν πρόταση γάμου από τον αρραβωνιαστικό της και κάθε φορά του έλεγε όχι μέχρι που ήρθε η στιγμή που και οι δύο τόσο περίμεναν. Είχε καταφέρει να χάσει αρκετά κιλά, ώστε να νιώθει άνετα με το σώμα της και σίγουρη ότι μπορεί να φορέσει το νυφικό των ονείρων της.Όταν ήρθε η μεγάλη ημέρα η Κίρστυ φόρεσε νυφικό μεγέθους 10 και ζύγιζε λιγότερο από 74 κιλά, ενώ εντυπωσίασε τους πάντες με την θεαματική αλλαγή. Όσο για την ίδια, αισθάνεται υπέροχα...
protothema.gr