Το σκοτεινό κόσμο του διαδικτυακού πορνό αποκάλυψε μια πρώην εργαζομένη η οποία έκανε στριπτίζ μπροστά από την κάμερα του υπολογιστή της χρεώνοντας τη πιστωτική κάρτα των πελατών της.

Ο λόγος για την Abigail Fox η οποία χρησημοποίοντας το Skype ικανοποιούσε τους πελάτες του Refinery29 στο οποίο εργαζόταν. Οπως αποκαλύπτει μπήκε στη βιομηχανία του πορνό όταν είδε μια αγγελία στο Craigslist το 2009, όταν ζούσε στο Λος Άντζελες.

Η αγγελία ήταν δελεαστική καθώς υποσχόταν ημερομίσθιο μέχρι και 500 δολάρια τη μέρα. Οι ενδιαφερόμενες έπρεπε «απλά να ψυχαγωγούν άντρες από την ασφάλεια ενός στούντιο, χρησιμοποιώντας μόνο ένα φορητό υπολογιστή με ενσωματωμένη κάμερα, χωρίς να υπάρχει κανενός είδους επαφή\”.

Η Abigail αναφέρει στη Βρετανική Dailymail \”Ο πρώτος μου πελάτης ήταν ένας τύπος που τον έλεγαν John και ο οποίος απλά ήθελε κάποιον να μιλήσει για τρεις ώρες. Tελειώντας ήμουν πλουσιότερη κατά 270 δολάρια. Εκείνος δε ένιωθε ότι με γνώριζε. Ήταν ένας από τους λεγόμενους \”πελάτες-κλισέ\”\”.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε δε \’έβλεπε τον πελάτη αλλά μόνο όσα έγραφε. \”Στον κόσμο της κάμερας είναι πάντα πολύ διεγερτικό αυτό. Μου άρεσε να ξεντύνομαι μπροστά τους και να γλύφω τα δάχτυλά μου. Μου άρεσε να τούς μιλάω για τις φαντασιώσεις μου και να τούς βλέπω να αυνανίζονται μέσα από την οθόνη του υπολογιστή, πίσω από τα γραφεία τους\”.

Μετά από λίγο καιρό η Abigail άρχισε να δουλεύει από το σπίτι της με αποτέλεσμα να μην δίνει προμήθεια σε καμία εταιρεία. Αυτό είχε ένα ακόμα αβαντάζ και μπορούσε να το κάνει τις ώρες που τη βόλευαν, από την άνεση του προσωπικού της χώρου.

Με την τριβή της δουλείας έμαθε νέα κόλπα που τής απέφεραν περισσότερα χρήματα: \”Με το ένα μάτι στο χρονόμετρο, προσπαθούσα με κάθε τρόπο να κερδίσω παραπάνω χρόνο. Συνήθισα να βγάζω τα ρούχα μου πολύ αργά και άφηνα την κάμερα να “ταξιδέψει” επάνω στο κορμί μου, ξεγελώντας τον πελάτη μου, ο οποίος πια δε σκεφτόταν τα χρήματα που έβγαιναν από την πιστωτική του κάρτα με το λεπτό. Τούς πρότεινα διάφορα \”παιχνίδια\”.

Η Abigail εξομολογείται ότι \”βαρέθηκε\” όλα αυτά καθώς κουράστηκε να υποδύεται δεκάδες ψεύτικες προσωπικότητες, ανάλογα με τα γούστα των πελατών της.

\”Σήμερα μόλις και μετά βίας το σκέφτομαι. Εκτός από τις φορές που χωρίς να το καταλαβαίνω, κινούμαι παθιάρικα και με αποπλανητικό ύφος, όταν βρίσκομαι με τον εραστή μου όπως ακριβώς έκανα και τότε\” καταλήγει.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook