Κάλεσμα στον κόσμο του ΟΦΗ έκανε ο Νίκος Αναστόπουλος στην σημερινή συνέντευξη Τύπου, να βρεθεί στις εξέδρες του Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα προκειμένου να στηρίξει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του. 

«Ο κόσμος θα πρέπει να δώσει βροντερό παρόν για πολλούς και διάφορους λόγους. Με την ευκαιρία θα πρέπει να τον ευχαριστήσουμε που ήρθε σε μια δύσκολη μέρα και ώρα στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ και θέλουμε την Κυριακή να δώσει και πάλι βροντερό παρών , γιατί ο κόσμος είναι αυτός που μας ωθεί για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Ο \”αλενατόρε\” αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι, λέγοντας πως η ομάδα του δεν πρέπει να αποπροσανατολιστεί 

«Περάσαμε από μια δύσκολη έδρα αλλά ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς στην προσπάθεια που κάνουμε. Πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν και πάρα πολύ καλοί. Μετά ακολούθησαν οι γιορτές του Πάσχα και από την Δευτέρα ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας για να είμαστε πανέτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αγροτικό Αστέρα. Είναι ακόμα ένα δύσκολο ματς γιατί ο αντίπαλος κινδυνεύει αλλά θα μπορούσε να είχε πάρει τους βαθμούς που χρειαζόταν στην έδρα του. Εμάς όμως δεν μας απασχολεί αυτό γιατί ασχολούμαστε με την δική μας ομάδα και δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούμε από άλλα πράγματα αλλά να είμαστε πανέτοιμοι γιατί είναι ένα δύσκολο παιχνίδι». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook