Η ινδική αστυνομία ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι έχει κατατεθεί μήνυση εναντίον της Μις Υφήλιος για τη διενέργεια παράνομης φωτογράφηση μόδας υποδημάτων στο Ταζ Μαχάλ, γεγονός που θεωρείται «προσβολή και ασέβεια», καθώς κανείς πριν μπει μέσα αφήνει τα υποδήματά του στην είσοδο.
«Διαχειριζόμαστε μια υπόθεση κατά της κ. Κούλπο και τα μέλη της ομάδας της έπειτα από μία καταγγελία», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Σουζάντ Γκαούρ από το αστυνομικό τμήμα του τουρισμού στην Άγκρα.
Η 21χρονη Αμερικανίδα, Ολίβια Κούλπο, φορώντας ένα μακρύ ροδακινί φόρεμα, επισκέφθηκε το διάσημο παγκοσμίως «μνημείο στην αγάπη» στην Άγκρα την Κυριακή κατά τη διάρκεια της 10ήμερης περιοδεία της στην Ινδία .
Η Κούλπο κατηγορείται ότι έβγαλε φωτογραφίες φορώντας επώνυμα παπούτσια, ενώ καθοταν στο «κάθισμα Diana», ένα μαρμάρινο περβάζι μπροστά από το λευκό μαυσωλείο που πήρε το όνομά του από τη Βρετανίδα πριγκίπισσα που το επισκέφθηκε το 1992.
«Υπάρχουν αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές για κάθε είδους branding και την προώθησή του στο Ταζ Μαχάλ και η φωτογράφηση εκεί διεξήχθη χωρίς προηγούμενη άδεια», δήλωσε αξιωματούχος.
Αγωγή έχει επίσης κατατεθεί και κατά του σχεδιαστή μόδας ινδικής καταγωγής Σανζτζάνα Τζον που συνόδευε Μις Υφήλιος.
Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, το προσωπικό ασφαλείας το οποίο ευθύνεται για την «παιχνιδιάρικη» συμπεριφορά της Κούλπο, όταν την είδε από κοντά εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά της και της επέτρεψε να μεταφέρει την τσάντα της στο εσωτερικό, όπου μέσα έκρυβε τα παπούτσια.
Η Κούλπο ανέβασε την επίμαχη φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram τη Δευτέρα και από εκεί ξεκίνησαν όλα…
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook