Ούτε στην περίπτωση Νιόπλια, ούτε στην περίπτωση Αναστόπουλου θα στραφεί με τα σημερινά δεδομένα ο ΟΦΗ για τον αντικαταστάτη του Π. Δερμιτζάκη στον πάγκο της ομάδας.

Τα δύο ονόματα έπαιξαν δυνατά τις πρώτες ώρες της κούρσας διαδοχής περισσότερο για να \”καούν\” και λιγότερο γιατί ενδιέφεραν.

Στην περίπτωση του Αναστόπουλου υπάρχουν εκείνοι που θέλουν διακαώς να τον φέρουν πίσω, ωστόσο υπάρχουν ακόμα περισσότεροι που δεν θέλουν να τον βλέπουν ούτε ζωγραφιστό.

Αν συμβεί το απίθανο τούτη την ώρα, να επιστρέψει δηλαδή ο Αναστόπουλος στο Ηράκλειο, τότε θα μιλάμε για έκπληξη μεγατόνων, μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει με στόχο τον Πουλινάκη (αρχικά) και τον ΟΦΗ (στη συνέχεια).

Έτσι κι αλλιώς δεν έχουν περάσει πολλοί μήνες από την περίεργη ήττα του Ατρομήτου στο Περιστέρι από τον Άρη που λίγο έλειψε να στοιχίσει μια κατηγορία στον ΟΦΗ.

Για το Νιόπλια είναι ακόμα πιο…χλωμά τα πράγματα, αφού ακόμα κι εκείνοι που τον θέλουν είναι ελάχιστοι.

Οι δύο είναι στην μαύρη λίστα της πλειοψηφίας των φιλάθλων και δεν φαίνεται να απασχολούν πλέον σοβαρά την ΠΑΕ.

Εξάλλου στην περίπτωση του Νιόπλια υπάρχει και το φλερτ με την Ελαφρά Ταξιαρχία γεγονός που δείχνει πως ούτε ο ίδιος έχει σε προτεραιότητα τον ΟΦΗ.

Οι επιλογές των Τσιώλη και Χριστόπουλου φαντάζουν οι ιδανικότερες (αλλά και οι δυσκολότερες) και γι\’ αυτές εργάζονται στην ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook