Θερμή υποδοχή επιφύλαξε στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και στην Κρητική επιχειρηματική αποστολή ο Περιφερειάρχης Κιέβου Anatolii Prysiazhniuk.

Η υποδοχή έγινε στο αεροδρόμιο του Κιέβου όπου πριν λίγη ώρα έφτασε ο Περιφερειάρχης και οι κρητικοί επιχειρηματίες οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην έκθεση Κρητικών προϊόντων – τουρισμού και real estate που οργανώνουν οι Περιφέρειες Κρήτης και Κιέβου. 

Τα εγκαίνια της έκθεσης – στην οποία παίρνουν μέρος 60 Κρητικές πιστοποιημένες επιχειρήσεις – θα γίνουν αύριο πρωί στις 11:00π.μ. στο εμπορικό κέντρο «Στολίνσκυ», από τους Περιφερειάρχες Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και Κιέβου Anatolii Prysiazhniuk.

Ο χώρος στο εμπορικό κέντρο παραχωρείτε δωρεάν από την Περιφέρεια Κιέβου, όπως και ο εξοπλισμός και το στήσιμο της έκθεσης. 

Μάλιστα για την προετοιμασία και διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών της έκθεσης η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης Θεανώ Βρέντζου βρίσκεται από την Δευτέρα στο Κίεβο συνεργαζόμενη με την Περιφέρεια Κιέβου και τον Έλληνα Πρέσβη Βασίλη Παπαδόπουλο.

Στην επιχειρηματική αποστολή στο Κίεβο τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη συνοδεύει η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή, μέλη του Π.Σ. και της συνοδικής επιτροπής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook