Έκαψε ζωντανή μέχρι θανάτου την Κυριακή σε ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας στο Βερολίνο, ένας 51χρονος. Οι γείτονες είδαν τη γυναίκα να τρέχει στους διαδρόμους της πολυκατοικίας, προτού πεθάνει στο κλιμακοστάσιο.

Η γυναίκα, που κατονομάστηκε στα μέσα ενημέρωσης ως Ούλα Ν., πιστεύεται ότι την έκαψε ζωντανή ο σύντροφός της στο σπίτι τους στο Βερολίνο, στη συνοικία Charlottenburg, στις 2 το πρωί της Κυριακής, μετά από μια έντονη λογομαχία, σύμφωνα με την εφημερίδα BZ.

Ο 65χρονος Ντούσκο Μόμιτς, που μένει στον κάτω όροφο της πολυκατοικίας, δήλωσε στην εφημερίδα πως άκουγε ουρλιαχτά από το επάνω διαμέρισμα, όπου ζούσε η Ούλα Ν. «Βγήκα στο διάδρομο για να δω τι συνέβαινε», δήλωσε ο Μόμιτς.

«Τότε είδα την 45χρονη δασκάλα. Όλο της το σώμα καιγόταν σαν λαμπάδα». Δήλωσε. «Οι φλόγες έφταναν τα δύο μέτρα πάνω από το σώμα της».

Ο Μόμιτς προσπάθησε να καλύψει την γυναίκα με μια κουβέρτα για να σβήσει τις φλόγες. Αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. «Ήταν σχεδόν ολόκληρη μαύρη. Ήταν φρικτό» δήλωσε ο άντρας. Η 45χρονη Ούλα πέθανε στο κλιμακοστάσιο.

Ένας άλλος γείτονας ειδοποίησε την πυροσβεστική, καθώς το διαμέρισμα της κοπέλας φλεγόταν και ο καπνός είχε αρχίσει να γεμίζει το κτίριο. Η πολυκατοικία εκκενώθηκε και οι πυροσβέστες χρειάστηκαν μία ώρα για να θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο.

Γύρω στις πέντε το πρωί, ο σύντροφος της Ούλα ειδοποίησε την αστυνομία λέγοντας: «Σκότωσα τη φίλη μου». Φαίνεται, σύμφωνα με την εφημερίδα BZ, πως ο κουβανός σύντροφός της, 51 χρονών και η Ούλα διαφωνούσαν προτού καλύψει το σώμα της με εύφλεκτο υλικό και τη βάλει φωτιά.

Ο Κουβανός, προσπάθησε να διαφύγει από το κτίριο, χωρίς να τον δουν οι γείτονες. Η αστυνομία προχώρησε αμέσως στη σύλληψή του μετά το τηλεφώνημα.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook